tunsori care te fac mai tanara
Frumusete

Femeie care zambeste dupa ce tunsoarea pe care a ales-o o face sa para mai tanaraa

Coafuri care te fac sa pari mai slaba cu cateva kilograme

Slabesti si intineresti peste noapte. Doar prin schimbarea coafurii te poti lauda cu o silueta supla fara sa fi pierdut macar un kilogram. Iata care sunt coafurile care te vor face sa pari invingatoare in lupta cu rotunjimile:

  • Cararea pe o parte

Iti va alungi chipul si va crea iluzia unei fete suple. Pentru ca efectul sa fie de-a dreptul spectaculos, intinde-ti parul sau fa-ti cateva bucle lejere. Daca porti deja aceasta coafura, incearca sa o faci pe partea cealalta. Va crea mai mult volum.

  • Coafura cu breton

Bretonul ascunde si reduce din dimensiunea fetei. Cel mai potrivit model de breton este cel in scari. Atentie! Bretonul drept nu iti va alungi chipul si iti va face fata mai scurta si mai lata.

  • Prinde parul pe jumatate
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Atunci cand ne prindem parul in coada, fata noastra pare mai rotunda pentru ca lasam la vedere zona dintre pometi si maxilar, cea in care tindem sa luam in greutate. Prinde-ti parul pe jumatate, lasand cateva suvite libere sa iti incadreze chipul si o sa pari instant mai supla.

  • Bob fals

Lungimea care te avantajeaza trebuie sa fie intre barbie si umeri. Bobul asimetric si mai lung de barbie este tunsoarea ideala pentru tine. Daca ai parul lung, nu te speria. Bobul fals este solutia. Fa-ti cararea intr-o parte, prinde parul intr-o coada lejera si prinde elasticul spre varful cozii. Rasuceste si adu varful cozii pe interior si prinde cu agrafe

Etichete: coafuri , par , idei

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri