rosie huntington-whiteley imbracata in rosu
Frumusete

rosie huntington whiteley imbracata intr-o salopeta rosie la premiile modei britanice

Cosmeticele si fardurile care o ajuta pe Rosie Huntington-Whiteley sa arate impecabil. Ce produse prefera

Una dintre cele mai frumoase femei din lume, Rosie Huntington-Whiteley, se confrunta cu probleme dermatologice comune: rozacee, acnee si cearcane. Cum le face fata? Se bazeaza pe cateva produse care o ajuta sa arate impecabil.

Rosie Huntington-Whiteley a marturisit celor de la Mecca Australia ca are tenul mixt. Astfel, multe dintre cosmeticele si fardurile ei sunt special create pentru a satisface nevoile unui astfel de ten.

Ce produse de infrumusetare foloseste modelul Rosie Huntington-Whiteley

iS Clinical Warming Honey Cleanser

Top modelul isi incepe dimineata prin a-si curata tenul cu o solutie pe baza de miere. In compozitie se mai gasesc glicerina, extract din ceai verde si enzime de papaya.

Santa Maria Novella Acqua di Rose

Tot dimineata, dupa ce indeparteaza impuritatile si sebumul, aplica un toner cu apa de trandafir. In acest fel, aduce un echilibru tenului sau mixt. Produsul nu are parfum.

Tata Harper Hydrating Floral Essence

Inainte de a incepe sa se machieze, are grija sa isi hidrateze pielea cu o esenta de la Tata Harper. Produsul nu contine ulei si astfel nu blocheaza sau incarca porii.

bareMinerals concealer

Iata ca a venit vremea sa se machieze. Pentru a-si ascunde zonele cu probleme apeleaza la un corector de la bareMinerals. Acesta ii acopera cearcanele, dar si acneea. 

Hourglass Arch Brow Sculpting Pencil

 

Pentru a avea sprancene perfecta, incepe cu un creion. Rosie a marturisit ca in trecut a avut probleme in aceasta privinta: "Aveam vreo 15 ani cand mi-am pensat sprancenele gresit si le-am facut mult prea subtiri si inegale. Cei de la agentie mi-au spus ca trebuie sa astept sa imi creasca la loc inainte sa ma trimita iar la castinguri."

Anastasia Clear Brow Gel

Ca multe alte dive de la Hollywood si specialiste in make-up, top modelul prefera produsele romancei Anastasia Soare. Pentru a-si "imblanzi" sprancenele rebele, le modeleaza cu ajutorul unui gel transparent.

bareMinerals bronzer

Desi are un chip perfect simetric, cand vine vorba de a-l contura, Rosie apeleaza la un bronzer de la bareMinerals. Ea a marturisit ca il aplica pe obraz si maxilar.

Kevyn Aucoin's Glass Glow Face Illuminator

Pe post de iluminator, prefera un produs de la Kevyn Aucoin: "Il aplic pe pometi, deasupra buzei, pe nas".

Lanolips 101 Ointment Balm

Produsul fara de care Rosie nu poate sa traiasca este un balsam de buze. Ea il poarta in permanenta in geanta si spune ca, inainte de a incepe sa se machieze, il aplica pentru un plus de hidratare. La final, cand acesta a intrat in piele, aplica un ruj mat.

Foto: Guliver/ Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?