pulovere toamna
Moda

Câteva modele de pulovere de toamnă cu care nu poți da greș / Foto: Profimedia

Cele mai cool pulovere pentru toamnă. Inspiră-te de la vedete și din prezentări, simte-te confortabil și fii la modă

Deși toamna nu și-a intrat în totalitate în drepturi anul acesta, iar vremea este încă însorită și caldă, am început să ne uităm în magazine după pulovere călduroase sau să scotocim prin dulapuri pentru a le aduce la suprafață.

Puloverul perfect de toamnă trebuie să fie călduros, confortabil și, de ce nu, stylish. Vedetele de peste Ocean țin seama de aceste aspecte, dar și de model, culoare și proporții, iar tu te poți inspira ușor de la ele.

Este, de asemenea, important ca piesa vestimentară pe care o alegi să fie durabilă și cât mai clasică, pentru a trece testul timpului.

Cardiganele cool, puloverele cu guler înalt, cele lipite de piele sau cele croșetate fac parte din garderoba fiecărei femei. Iată câteva modele și culori cu care nu vei da greș toamna aceasta dacă le îmbraci.

Citește și: Ce se poartă toamna aceasta? 5 tendințe de îmbrăcăminte care au acaparat sezonul 

Cardiganele

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vedete ca Taylor Swift sau Reese Witherspoon au popularizat acest tip de pulovere. Versatile, purtate cu un tricou sau un maiou simplu pe dedesubt și asortate cu o pereche de blugi sau o fustă, acestea țin de cald și pot fi purtate încheiate sau cu nasturii desfăcuți. Unul oversized vine bine cu blugi, în timp ce un model mai strâns pe corp poate fi ideal cu fuste sau chiar peste o rochie.

Ashley Roberts
Un cardigan scurt, care urmărește linia corpului, poate fi perfect cu o fustă scurtă. / Foto: Profimedia

Maletele/pulovere pe gât

Puloverele pe gât sunt printre piesele esențiale de toamnă. Indiferent dacă sunt groase, mai subțiri și strâmte și pot fi băgate în blugi sau fuste, maletele sunt, poate, cel mai confortabil tip de pulover de toamnă.

meghan markle
Meghan Markle adoră puloverele pe gât / Foto: Profimedia

Pentru un look office, o pereche de pantaloni, un pulover subțire pe gât și un sacou fac trio-ul perfect, în timp ce acelea mai groase și supradimensionate sunt perfecte pentru o după-amiază de relaxare sau o fugă în oraș pentru a rezolva diverse treburi.

Maletele sunt printre preferatele lui Meghan Markle. Îi plac cele simple, monocrome, ce pot deveni rapid foarte versatile și pot fi combinate cu un sacou sau un palton.

Citește și: FOTO Ținutele de toamnă pe care Kate Middleton le adoră. Cinci piese vestimentare la care prințesa de Wales nu poate renunța

Puloverele croșetate

Gwen Stefani
Gwen Stefani, în pulover croșetat / Foto: Profimedia

Puloverele croșetate reprezintă un trend care nu moare niciodată. Sunt piese de bază în garderobele de toamnă și iarnă și adaugă o textură aparte look-urilor.

Puloverele scurte

Kaia Gerber
Kaia Gerber a asortat un pulover scurt cu o pereche de colanți. / Foto: Profimedia

Pentru zilele calde, un pulover scurt poate fi perfect. Vedetele îl combină chiar și cu o pereche de colanți pentru a fugi repede la sport, așa cum fac deseori modele precum Kaia Gerber sau Kendall Jenner.

Rochiile-pulover

pulovere (3)
Rochia-pulover îmbrăcată de modelul Elsa Hosk, o alegere confortabilă și cool / Foto: Profimedia

Dacă ai o astfel de piesă în garderobă, ieși rapid și din încurcătură, și din casă. Combină rochia-pulover cu cizme lungi, pălărie și, poate, și cu o jachetă și ai o ținută comodă și cool. Sau, și mai ușor, pune o curea lată în talie și ia-ți o geantă mare și gata, look-ul e complet.

Inspiră-te și din GALERIA FOTO de mai jos, scoate din dulap piesele de bază ale sezonului de toamnă 2023 sau dă o tură rapidă prin magazine.

 

 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri