CANNES : Paper Empire Photocall - MIPTV Media Market
Frumusete

Carol Alt, la sedința foto pentru Paper Empire. Canneseries International Festival. Profimedia

În anii '80, Carol Alt era nelipsită de pe coperțile revistelor de modă. La 62 de ani, uimește în continuare cu frumusețea ei

Adesea, Carol Alt este întrebată care este secretul frumuseții sale, al unei siluete de invidiat, cum se păstrează așa tânără? Nelipsită de pe coperțile celor mai în vogă reviste de modă în anii 80, fostul model în vârstă de 62 de ani a cucerit din nou privirile tuturor, de data aceasta la Cannes. Și a dezvăluit și câteva dintre secretele ei. 

Veterana Sports Illustrated Swimsuit Edition a făcut o impresie excelentă zilele acestea, la festivalul din Franța.

Celebrities attends the 6th Canneseries International Festival Day Four
Carol Alt, la premiera Paper Empire. Canneseries International Festival. Profimedia

Vedeta care a cunoscut faima pe paginile revistei Vogue, acum mai bine de 40 de ani, a dovedit că este într-o formă fizică de invidiat. 

Actrița a uimit cu look-ul ei la mai multe evenimente dedicate promovării noului serial cu Denise Richards și Robert Davi, intitulat „Paper Empire”, despre o schemă financiară.

Miercuri, Carol a purtat o rochie neagră, cu finisaj sirenă, la a șasea ediție Canneserie. Ea a asortat ținutei un colier cu cristale, optând pentru un machiaj realizat în tonuri de roz.

Luni, Alt a captat atenția în cadrul unei ședințe foto la MIPTV Media Market.

Citește și: Tunsori pentru primăvara 2023. Bob italian, franțuzesc și „job”, cele mai în vogă în rândurile vedetelor de la Hollywood

CANNES : Paper Empire Photocall - MIPTV Media Market
Carol Alt, la sedința foto pentru Paper Empire. Canneseries International Festival. Profimedia

Carol a vorbit adesea despre dieta pe care o ține, inclusiv pe site-ul său. 

„Este uimitor pentru mine, după atâția ani în care se vorbește despre alimentele crude și despre nutriție, că oamenii sunt și acum confuzi cu privire la ce să mănânce. Să începem cu elementele de bază: dacă îi oferi corpului ceea ce are nevoie - cărămizile de bază, curate, - el se poate descurca în aproape orice situație. Poate preveni bolile, poate ameliora boala, poate încetini îmbătrânirea; de asemenea, poate preveni în mod autonom gripa, răceala, infecțiile sinusurilor și durerile de cap. Toate acestea le știu din proprie experiență”, a spus ea.

„Oamenii spun mereu că, pe măsură ce îmbătrânești, lucrurile se înrăutățesc, că începe corpul să se destrame. Ei bine, eu în urmă cu 17 ani eram mai rău decât azi. Am avut de-a face cu atâtea probleme de sănătate, mărunte, dar care nu dispăreau: infecții constante ale sinusurilor, durere constantă în gât, balonare, păr și unghii fragile, indigestie groaznică (reflux acid). Astăzi acestea nu mai există”, a adăugat fostul model. „Cu 17 ani în urmă, nu plecam de acasă medicamente. Azi nu mai iau nicio pastilă”.

The Paper Empire Premiere Red Carpet during MIPTV 6th Canneseries
Carol Alt, la premiera Paper Empire. Canneseries International Festival. Profimedia

„Când oamenii mă întreabă cum am reușit, tot ce le spun este că mi-am schimbat dieta. Dar când le explic că am ales varianta raw (crud) acolo îi pierd. Toți devin tulburați și frustrați și îmi spun că nu pot fi la fel de disciplinați ca mine”, a remarcat Carol. „Un lucru uimitor despre trecerea la dieta raw este că am putut să mănânc mai mult, nu mi-a mai fost niciodată foame, nu m-am simțit rău și am avut întotdeauna energie. Iar astăzi găsești raw peste tot! Odată ce știi ce să cauți, vei fi suprins de cât de ușor, disponibil, delicios și vindecător este.”

„Mulți oameni sunt raw vegani (nu mănâncă deloc produse de origine animală -  pește, carne, produse lactate etc.). Nu sunt o raw vegană. Mănânc pește. Mănânc carne, dar gătită la suprafață și crudă pe dinăuntru. Pentru că eu sunt adepta consumării alimentelor crude într-o proporție de 75 până la 95%”, a mărturisit ea.

Vezi și: Fotografie rară cu Eva Longoria, soțul ei și fiul lor de patru ani. Puștiul seamănă leit cu tatăl lui

Etichete: carol alt , cannes 2023

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri