indepartare unghii acril
Frumusete

Cand vine vorba de estetica mainilor, manichiura cu acryl este in mod clar in topul preferintelor multor doamne si domnisoare. De regula, aceasta rezista impecabil chiar si doua-trei saptamani, insa ce ne facem cand se rupe o unghie si nu gasim timp sa ajungem la salon?

Manichiura cu acril. Cum o indepartezi acasa, fara sa iti distrugi unghiile

Cand vine vorba de estetica mainilor, manichiura cu acril este in mod clar in topul preferintelor multor doamne si domnisoare. De regula, aceasta rezista impecabil chiar si doua-trei saptamani, insa ce facem cand se rupe o unghie si nu gasim timp sa ajungem la salon?

Primul instinct este sa smulgi acrilul, insa acest lucru iti va distruge unghia. Exista doua modalitati safe de a-l indeparta: cu acetona sau fara.

Cum indepartezi acrilul de pe unghii

Prima varianta:

Pentru a indeparta acrilul, taie unghiile cat mai scurt. Indeparteaza finishul si culoarea cu o pila de unghii. Apoi aplica vaselina pe cuticule, aceasta va actiona ca o bariera de protectie. In continuare, inmoaie dischetele de bumbac in acetona si aseaza-le pe unghii. Apoi infasoara unghiile in folie de aluminiu.

Pastreaza dischetele si folia de aluminiu pe unghii timp de 25-30 de minute. Cand le indepartezi, acrilul ar trebui sa se desprinda in acelasi timp cu ele.

Varianta doi:

Taie-ti unghiile din acril cat de scurt poti si pileste partile unghiei care nu pot fi taiate. Apoi inmoaie degetele intr-un bol in care ai pus acetona. Lasa-le timp de 10-15 minute. Indeparteaza usor acrilul, iar daca nu reusesti mai imoaie putin degetele. Pasul final consta in pilirea unghiilor pentru a indeparta adezivul ramas.

Sursa foto: Shutterstock

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri