masca ulei de masline
Frumusete

Mastile cu ulei de masline, de exemplu, sunt un remediu bun pentru ingrijirea parului fiindca acesta este ideal pentru a curata pielea de celulele moarte, creste respiratia pielii si stabilizeaza glandele sebacee.

Masti cu ulei de masline pentru par sanatos si stralucitor. Ce tratamente iti poti face acasa

Nu este deloc surprinzator faptul ca uleiurile sunt unele dintre ingredientele de baza ale tratamentelor pentru par. Mastile cu ulei de masline, de exemplu, sunt un remediu bun pentru ingrijirea parului fiindca acesta este ideal pentru a curata pielea de celulele moarte, creste respiratia pielii si stabilizeaza glandele sebacee.

Mastile cu ulei de masline sunt foarte bune pentru toate tipurile de ten. Cel uscat devine mai moale, hraneste structura parului, iar parul gras devine mai curat.

Masca cu ulei de masline pentru par fragil

Amesteca 2 linguri de unei de masline cu 2 galbenusuri de ou pana obtii o pasta. Aplica combinatia pe par si las-o sa actioneze cel putin 30 de minute. Acest tratament iti va reface structura parului.

Masca cu ulei de masline pentru par uscat

Paseaza un fruct de avocado, apoi adauga o lingura de ulei de masline si inca una de miere. Amesteca pana se omogenizeaza, apoi aplica pasta de par. Dupa 30 de minute, spala parul ca in mod normal.

Masca cu ulei de masline pentru par degradat

Paseaza o banana coapta, adauga doua linguri de ulei de masline si doua linguri de lapte. Cand amestecul este omogen, aplica-l pe scalp si par. Lasa-l sa actioneze cel putin o ora, apoi spala parul.

Masca cu ulei de masline pentru par cu matreata

Amesteca doua linguri de ulei de masline si doua de ulei de migdale, apoi aplica amestecul pe tot scalpul. Lasa compozitia sa actioneze 15 minute, dupa care spala parul. Tratamentul se face de doua ori pe saptamana.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri