tunsori par lung
Frumusete

Daca ai parul lung si esti in cautarea unei tunsori, cu siguranta ai de unde alege. Chiar daca pare greu de crezut, si parul lung poate fi tuns in asa fel incat sa arate tot timpul ingrijit si sa nu-si piarda nici din volum. Iata cum te poti tunde pentru a iti pune in evidenta trasaturile

Tunsori par lung. Ce coafuri iti pun in evidenta trasaturile

Daca ai parul lung si esti in cautarea unei tunsori, cu siguranta ai de unde alege. Chiar daca pare greu de crezut, si parul lung poate fi tuns in asa fel incat sa arate tot timpul ingrijit si sa nu-si piarda nici din volum. Iata cum te poti tunde pentru a iti pune in evidenta trasaturile:

  • Tunsori par lung pentru fata ovala

Te numeri printre norocoasele care isi pot alege orice look vor. Pentru forma fetei tale sunt recomandate tunsorile care iti lasa chipul descoperit. O alegere perfecta este o coafura in V, care, de altfel, este foarte populara.

  • Tunsori par lung pentru fata rotunda

O fata rotunda are nevoie de suvite lungi care sa o incadreze in lateral pentru a da impresia de alungire. Un breton oblic si o tunsoare cu carare pe mijloc ti se potriveste perfect.

  • Tunsori par lung pentru fata alungita

Ai nevoie de o tunsoare care sa reduca vizual din lungimea chipului. Ce ai spune de un breton oblic, care este ideal pentru tine?

  • Tunsori par lung pentru fata cu forma patrata

Pentru a indulci trasaturile fetei, alege o tunsoare in scari sau filata. ‘Scarile’ poti fi evidente sau mai putin pronuntate, in functie  de textura parului tau.  Aceasta coafura iti va incadra frumos trasaturile si iti va indulci linia puternica a maxilarului.

Etichete: coafuri , par , tunsori

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri