tunsori care te fac mai tanara
Frumusete

Femeie care zambeste dupa ce tunsoarea pe care a ales-o o face sa para mai tanaraa

Tunsori par mediu. Ce ti se potriveste in functie de forma fetei

Parul de lungime medie este popular in randul femeilor tocmai pentru ca este usor de intretinut si foarte versatil cand vine vorba de coafuri si tunsori. Daca esti curioasa ce tunsori ti se potrivesc in functie de forma fetei, te invitam sa parcurgi urmatoarele randuri:

  • Tunsori par mediu pentru fata rotunda

Cea mai raspandita tunsoare pentru fata ta este bobul, sub diferite forme de styling. Referitor la lungimea parului, cea mai potrivita este cea pana la nivelul umerilor sau chiar mai lung. Aceasta dimensiune iti va face fata sa para mai conturata si alungita.

Poti incerca si bretonul asimetric.  Evita sa iti faci bucle (dau volum pe orizontala) si coada de cal (iti va face fata sa para mica si rotunda).

  • Tunsori par mediu pentru fata ovala

Ti se potriveste orice tip de tunsoare. Lungimea medie a parului este ideala pentru fata ta, intrucat o tunsoare medie scurteaza din lungimile chipului. De asemenea, va accentua structura pometilor. Iti poti face chiar si breton.

  • Tunsori par mediu pentru fata patrata

Sunt recomandate taieturile in scari, sibretonul, care iti vor “indulci” asprimea fetei. Evita tunsorile care nu sunt in scari, parul scurt, tunsori care se termina la barbie. Opteaza, in schimb, pentru tunsori unghiulare, tunsori in scari, bucle lejere, breton dat intr-o parte, taieturi sub barbie, nu la nivelul barbiei, tunsori care sa ofere volum in crestetul capului.

  • Tunsori par mediu pentru fata triunghiulara

Evita parul lung si umflat care iti va accentua maxilarul.

Etichete: par , tunsori , fata

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri