tunsori pentru fata ovala
Frumusete

Femeile cu fata ovala se pot considera cele mai norocoase cand merg la salon. Motivul? Cam orice tip de tunsoare le avantajeaza

Tunsori pentru fata ovala. Stiluri care scot cel mai bine in evidenta aceasta fizionomie

Daca ai fata ovala, ai multe optiuni cand vine vorba de alegerea tunsorii potrivite fizionomiei tale. Acest lucru se datoreaza faptului ca simteria chipului tau arata bine cu aproape orice frizura.

Femeile cu fata ovala se pot considera cele mai norocoase cand merg la salon. Motivul? Cam orice tip de tunsoare le avantajeaza si pot alege inclusiv breton, iar specialistii subliniaza ca au libertate creativa inclusiv cand vine vorba de coafuri.

Ce tunsori se potrivesc cel mai bine pentru fata ovala

Par lung si filat

Jennifer Aniston isi poarta parul tuns in straturi lungi, care sunt usor de coafat si ii incadreaza frumos fata din ambele parti. Dupa ce a facut celebra tunsoarea "Rachel", Jennifer este acum populara pentru acest look perfect fizionomiei sale.

Breton

Bretonul poate incadra perfect o fata cu forma ovala. Grosimea poate fi personalizata in functie de textura parului si preferintele fiecareia. Important este ca lungimea bretonului sa se opreasca imediat sub sprancene pentru un look perfect.

Bob

Bobul se potriveste foarte bine atat doamnelor si domnisoarelor cu par drept, cat si celor cu suvite ondulate sau crete. Rihanna si Victoria Beckham au apelat la aceasta tunsoare de-a lungul carierelor lor si au facut furori cu look-urile pe care le-au etalat.

Tunsoare pixie

Femeile se tem de tunsorile pixie pentru ca au impresia ca acestea le vor face fetele sa para prea rotunde. Nimic mai neadevarat. Acestea scot in evidenta trasaturile fetei si sunt usor de aranjat mai ales pentru parul drept.

Lob elegant

Parul care se opreste la baza gatului si o carare pe mijloc pot soate perfect in evidenta o structura osoasa impecabila. Optiunea de a trage ambele parti in spatele urechilor nu face decat sa ofere si mai multa luminozitate chipului.

Lob cu breton pe o parte

Julianne Moore a stralucit la Festivalul de Film de la Cannes cand a aparut cu un lob cu breton lung, pe o parte. Ideal ar fi ca stilistul sa aleaga impreuna cu clienta sa care e "latura" mai frumoasa a fetei si sa tunda bretonul in functie de aceasta, pentru a accentua linia maxilarului.

Foto: Shutterstock & Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri