balanta zodiac
Horoscop

Zodie de aer, Balanta este caracterizata de inteligenta si bun simt. Persoanele nascute sub singurul semn zodiacal care nu este reprezentat de un om sau animal, au personalitati complexe si sunt in permanenta in cautarea echilibrului.

8 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre persoanele in zodia Balanta

Zodie de aer, Balanta este caracterizata de inteligenta si bun simt. Persoanele nascute sub singurul semn zodiacal, care nu este reprezentat de un om sau animal, au personalitati complexe si sunt in permanenta in cautarea echilibrului.

Balanta este condusa de Venus, planeta iubirii si frumusetii. Conform astrologului Kyle Thomas, acest semn zodiacal este compatibil cu urmatoarele semne de aer si foc: Varsator, Gemeni, Berbec, Sagetator si Leu.

Balantele cauta pace si armonie in fiecare aspect al vietii. In ceea ce priveste relatiile, ele pot fi atrase de situatii dramatice, dar pretuiesc romantismul si linistea.

Exista mai multe lucruri pe care trebuie sa le stii despre o Balanta inainte de a o intalni. Iata ce spun astrologii despre nativii acestei zodii:

Sunt romantici incurabil

Poate ca a avut o multime de dezamagiri in dragoste, dar o Balanta va ramane un romantic incurabil, care va crede intr-un poveste de iubire desprinsa din basme.

Desi este un semn de aer, Balanta este guvernata de Venus, care stapaneste iubirea si placerea.

Sunt atente la detalii

Nativii acestei zodii stiu sa ii citeasca pe ceilalti si sunt foarte buni la a satisface nevoile persoanelor din jurul sau. Stie sa ajunga la multe persoane, e saritor, comunicativ si face din persoana iubita o prioritate.

O Balanta este echilibrata

Incearca sa mentina echilibrul in propria viata, dar isi doreste stabilitate si in viata persoanei iubite. Va face tot ce ii sta in putere sa isi vada partenerul fericit.

Sunt mereu prezente

Balantele pot avea tendinta de a pune nevoile altora inaintea lor. Nativii sunt oameni de cuvant si respecta timpul altora. Nu va anula o intalnire stabilita cu mult timp in urma doar pentru ca nu se simt bine si vor face tot posibilul sa nu lipseasca la evenimentele importante pentru cei dragi.

Balantele sunt sociabile

Le place sa se intalneasca cu prietenii si familia, dar si sa-si faca noi amici. Nu pot sta singuri pentru ca sunt dependenti de atentie si oamenii dragi.

Sunt cuceritoare

Nativii din zodia Banatei sunt cunoscuti pentru farmecul lor irezistibil, dar si pentru aventurile lor amoroase.

Sunt oamenii compromisurilor

Pot face compromisuri dintre cele mai neasteptate. Balantele sunt destul de asezate si diplomate, insa atunci cand simte un castig se imprieteneste si cu cel mai mare dusman.

Sunt ezitanti

Daca ceri sfatul unei Balante, iti va oferi variante a ceea ce trebuie sa faci, dar nu iti va spune niciodata care e cea mai buna.

Sursa foto: Shutterstock

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri