Când vor avea zodiile noroc în luna august 2022/ Shutterstock
Horoscop

Când vor avea zodiile noroc în luna august 2022/ Shutterstock

Când vor avea zodiile noroc în luna august 2022. Află care este cea mai norocoasă zi din această lună pentru tine!

Luna august a anului 2022 vine cu o mulțime de oportunități pentru semnele zodiacale. Această perioadă îi va face pe nativi să fie mult mai ancorați în prezent și să profite de tot ceea ce le oferă astrele. Iată care este cea mai norocoasă zi din această lună pentru fiecare zodie!

La începutul lunii, Mercur, care este planeta comunicării, traversează axa Fecioarei, care este orientată spre detalii. Acest lucru va face ca semnele zodiacale să fie mai axate pe planificarea obiectivelor și să-și gestioneze timpul și responsabilitățile cu mai multă ușurință. 

Care este cea mai norocoasă zi a lunii pentru fiecare semn zodiacal în luna august 2022

Berbec

Cea mai norocoasă zi: luni, 29 august

Chiron, care este retrograd în Berbec, se unește cu Nodul Nord din Taur, aducându-ți o realizare foarte importantă care îți va schimba viața pentru totdeauna. Chiron guvernează rănile pe care le-ai suferit în decursul vieții și vindecarea lor, în timp ce Nodul Nord reprezintă destinul tău. Aceasta este o energie extrem de puternică care îți va permite să te transformi pe tine însuți și felul în care experimentezi împrejurimile. 

Taur

Cea mai norocoasă zi: vineri, 19 august

Ultimul pătrar al Lunii reprezintă un moment în care poți elimina obstacolele din calea ta, astfel încât să te poți concentra mai mult pe ceea ce vrei să creezi. Asta înseamnă că vei simți o dorință mai mare de a fi tu însuți și de a opera din acest loc al unității cu inima ta și lumea din jurul tău. Prin energiile asociate, vei simți claritate și pace, care te vor ajuta în săptămânile următoare.

Gemeni

Cea mai norocoasă zi: sâmbătă, 20 august

În ceea ce privește orice ai dorit să creezi sau să începi, planeta Marte, care intră în semnul tău luna aceasta, îți dă undă verde. Aceasta are o energie fantastică pentru a crea ceva sau chiar pentru a găsi hotărârea de a merge mai departe și de a face lucrurile. Nu-ți fie teamă să-ți asumi riscuri sau să participi la un proiect, deoarece vei fi pe deplin sprijinit de Univers.

Citește și: Horoscopul anului 2022. Previziunile în materie de dragoste, carieră și bani pentru fiecare zodie

Rac

Cea mai norocoasă zi: joi, 11 august

Luna Plină în Vărsător îți oferă șansa de a ajunge la un nivel mai profund de intimitate cu tine și cu cei din jurul tău. Acesta va fi un moment minunat pentru îngrijirea de sine și pentru a reflecta, amintindu-ți că meriți să faci o prioritate din bunăstarea ta. De asemenea, poți ajunge la o înțelegere mai profundă a ceea ce ai nevoie de la alții, ceea ce te poate ajuta să-ți transformi relațiile.

Leu

Cea mai norocoasă zi: joi, 11 august

Venus, planeta iubirii și a abundenței pe plan financiar, intră în Leu. Ești pe cale să ai o lună uimitoare deoarece această planetă te binecuvântează cu oportunități în viață și în venituri. Asigură-te că ai încredere în tine, în timp ce profiți de oportunitățile care vor apărea în viața ta.

Fecioară

Cea mai norocoasă zi: joi, 4 august

Mercur, planeta care guvernează modul în care gândești și vorbești, se va muta în Fecioară, supraalimentând comunicarea. Nu numai că vei putea gândi și vorbi mai clar, dar și alții vor putea să te înțeleagă într-un grad mai profund. Detaliile vor fi importante, așa cum sunt întotdeauna, dar vei putea vedea și imaginea de ansamblu.

Balanță

Cea mai norocoasă zi: joi, 25 august

Mercur se va muta în Balanță la sfârșitul lunii, permițându-ți să simți că toată lumea este capabilă să te înțeleagă. Echilibrul va fi esențial, la fel și reciprocitatea în cadrul relațiilor personale și de afaceri. Asigură-te că îți faci timp pentru a fi deschis la compromisuri.

Scorpion

Cea mai norocoasă zi: vineri, 5 august

Primul sfert de Lună sosește în Scorpion, oferindu-ți oportunitatea de a valorifica un nivel mai profund de motivație pentru îndeplinirea visurilor tale. Te vei simți mai optimist și încrezător în această perioadă. Asigură-te că te îndoiești de ceea ce știi. 

Săgetător

Cea mai norocoasă zi: joi, 11 august

Luna Plină în Vărsător îți oferă ocazia de a-ți comunica în mod clar problemele importante, oferindu-ți șansa de a auzi și de a fi auzit. Comunicarea este foarte importantă pentru relații cu cei din jur. Când vorbești deschis și clar despre ceea ce este important și ce contează cel mai mult pentru tine, te ajută să te menții în prezent și să poți decide ce urmează.

Citește și: Horoscop vara 2022. Care sunt predicțiile din acest sezon pentru toate cele 12 semne zodiacale

Capricorn

Cea mai norocoasă zi: joi, 25 august

Pe măsură ce Mercur se mută în Balanță, la sfârșitul lunii august, îți va aduce tot felul de schimbări pozitive în carieră și chiar în zonele financiare. Asigură-te că ești conștient de modul în care îți comunici ideile și gândurile partenerilor tăi. Oportunități uriașe de creștere sunt posibile acum dacă poți continua să te concentrezi pe ceea ce contează cel mai mult și îți susții acest proces.

Vărsător

Cea mai norocoasă zi: joi, 11 august

Luna această reflectezi la ceea ce s-a întâmplat la începutul lunii februarie 2022, deoarece orice a început atunci, se va încheia acum. Ai nevoie de o schimbare în viața ta, atât în relațiile exterioare, cât și în modul în care te vezi pe tine. Alege bucuria și asigură-te că nu vei continua să alegi să suferi pentru că ți-e frică să nu lași trecutul în urmă.

Pești

Cea mai norocoasă zi: miercuri, 24 august

Uranus retrograd în Taur îți va afecta comunicarea, mai ales în proiectele creative și căile în care simți că îți exprimi sufletul. Te vei simți mai relaxant pe măsură ce te vei putea acomoda cu ceea ce s-a întâmplat recent în viața ta, dobândind o mai mare înțelegere și respect de sine. Alege ceea ce contează cel mai mult și odihnește-te.  

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri