Horoscop

Când vor avea zodiile noroc în luna iulie 2022. Cea mai norocoasă zi a lunii pentru fiecare semn zodiacal

Luna iulie a anului 2022 vine cu surprize pentru fiecare zodie în parte. Există câteva zile din această lună care vor aduce un plus de noroc semnelor zodiacale, mai ales că Mercur retrograd s-a încheiat.

Iulie este o lună activă continuu, cu multe planete care își schimbă semnele, iar asteroizii, Vesta, Chiron și Juno, toți retrogradează alături de Jupiter. Vor fi schimbări atât în jurul tău, cât și în interiorul tău și vei avea parte de o mulțime de oportunități norocoase luna aceasta, chiar dacă nu crezi că ești cu adevărat demn de ele.

Jupiter este o planetă norocoasă care guvernează abundența și extinde tot ceea ce atinge, iar luna aceasta devine retrogradă în Berbec. De asemenea, Chiron este un asteroid care în mitologia greacă este cunoscut sub numele de vindecatorul rănilor. Multe dintre propriile convingeri despre abundență și despre cum ar trebui să meargă viața provin din ceea ce ai experimentat în copilărie. Luna aceasta ai șansa de a vindeca rănile interioare care îți afectează relația cu ceilalți.

Iată care este cea mai norocoasă zi a lunii iulie pentru fiecare zodie

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Cea mai norocoasă zi: joi, 28 iulie. 

Jupiter, planeta care guvernează norocul și abundența devine retrogradă în semnul tău în această zi. În timpul mișcării regulate, această planetă oferă oportunități și direcții benefice pentru viața Berbecilor. De asemenea, în timpul mișcării retrograde, Jupiter încetinește și vă cere să reflectați asupra propriilor convingeri personale. 

Citește ș: Horoscop vara 2022. Care sunt predicțiile din acest sezon pentru toate cele 12 semne zodiacale

Taurul (20 aprilie - 20 mai)

Cea mai norocoasă zi: marți, 5 iulie. 

Mercur intră în semnul tău zodiacal în această zi aducându-ți darul cuvintelor. Mercur guvernează modul în care gândești și cum comunici. Astăzi ai norocul să te exprimi mai ușor și să comunici ce ai în suflet. Nu numai că azi îți vei găsi mai ușor cuvintele de care ai nevoie, dar și ceilalți vor fi pe aceeași linie de gândire și te vor înțelege. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Cea mai norocoasă zi: luni, 4 iulie. 

Pallas este asteroidul care guvernează dreptatea și înțelepciunea interioară. Acesta va întra în semnul tău zodiacal în această zi, fiind o șansă pentru tine de a te reconecta cu o altă latură de-a ta. Ai norocul să înțelegi mai bine cum funcționează instinctele tale. Folosește această energie puternică pentru a-ți manifesta visurile.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Cea mai norocoasă zi: duminică, 17 iulie.

Venus, planeta cunoscută pentru guvernarea dragostei și, de asemenea, conducătorul problemelor financiare și chiar al eforturilor imobiliare, întră în Rac în această zi. Folosește-te de această energie pentru a-ți crește finanțele, conectându-te mai profund cu scopul tău. Acum e momentul să faci o investiție sau să cumperi acel spațiu imobilier la care te gândești de ceva vreme. 

Leu (23 iulie - 22 august)

Cea mai norocoasă zi: joi, 28 iulie. 

Luna nouă în Leu are loc în această zi, oferindu-ți oportunitatea unui nou început. Luna nouă este un moment bun pentru ca tu să-ți semnalezi intențiile în Univers, astfel încât să obții ceea ce îți dorești. Asigură-te că ai încredere în capacitatea ta de a crea ceea ce îți dorești, astfel încât să nu fii tentat să te autosabotezi.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Cea mai norocoasă zi: luni, 25 iulie. 

Juno, asteroidul care guvernează căsătoriile și contractele, a devenit retrograd în Pești astăzi. Acest lucru te influențează și pe tine, activându-ți relațiile romantice și contractele care te vor ajuta să-ți transformi visele în realitate. Folosește-te de această energie pentru a-ți duce scopul la final. Este un moment bun de a face schimbări în domeniile în care ai nevoie.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai norocoasă zi: miercuri, 6 iulie.

Astăzi are lor primul sfert din Lună, care subliniează capacitatea și nevoia de a trece peste provocări. Aceste momente ale Lunii permit mai multă abundență și noroc, dar necesită o eliberare de ceea ce te reține să-ți îndeplinești scopul. Asta înseamnă că poate fi necesar să faci o alegerea dificilă de a renunța la anumite situații sau oameni care nu contribuie la ceea ce încerci să construiești. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai norocoasă zi: duminică, 31 iulie.

Uranus, planeta schimbării neașteptate, se unește cu Nodul Nord, conducătorul destinului tău, în Taur în această zi. Taurul este o energie care afectează partea romantică a vieții tale, ceea ce înseamnă că pentru tine, norocul pe care l-ai căutat cel mai mult este probabil în acest departament. Oricât de mult succes ai avea în carieră sau în finanțe, viața ta amoroasă are nevoie de îmbunătățiri. Energia de astăzi te va ajuta să te apropii cu un pas de relația pe care speri să o construiești.

Citește și: Horoscopul anului 2022. Previziunile în materie de dragoste, carieră și bani pentru fiecare zodie

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai norocoasă zi: duminică, 4 iulie. 

Pallas, asteroidul care guvernează înțelepciunea și dreptatea, se mută astăzi în Gemeni activând modul în care funcționează această energie în viața ta personală. Ți-ai petrecut cea mai mare parte a anului concentrându-te pe cariera ta și din cauza asta te-ai distanțat de ceea ce prețuiești sau ai nevoie cu adevărat în viața ta.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai norocoasă zi: miercuri, 13 iulie.

Luna plină anuală în Capricorn are loc pe 13, aducând la lumină ceea ce s-a întâmplat de la Luna nouă din 2 ianuarie. Folosiți acest lucru ca o oportunitate pentru a vedea ce funcționează și ce nu. Niciodată nu este prea târziu pentru a schimba lucrurile sau pentru a avea un nou vis, dar dacă investești continuu în ceva ce nu va funcționa, nu vei mai putea să investești în ceva mai realizabil.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai norocoasă zi: joi, 28 iulie.

Luna nouă în Leu de astăzi te ajută să începi un nou capitol în viața ta personală. După ceea ce pare a fi un an de lecții și evoluție, este timpul să pășești spre noutate. În această fază, încearcă să renunți la ceea ce nu poți controla sau la ceea ce este doar o amintire a unei răni din trecut. Viața pe care ai creat-o nu seamănă deloc cu ceea ce ai experimentat anterior, așa că este timpul să renaști și să ai încredere în timpul divin al noilor începuturi.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Cea mai norocoasă zi: luni, 25 iulie.

Astăzi, Juno, asteroidul căsătoriei și al contractelor devine retrograd în semnul tău, aducând nu doar oportunități în viața ta amoroasă, ci și pe plan financiar. Dacă ați negociat sau ați pregătit un proiect pentru revizuire, acesta este momentul în care va veni și profitul. 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri