cele mai norocoase zodii 2021
Horoscop

Cele mai norocoase zodii în 2021. Care sunt nativii care vor câștiga bani și care își vor găsi dragostea

În cele din urmă, 2020 se apropie de sfârșit făcând loc unui nou început, 2021. Având în vedere toate problemele cu care ne-am confruntat anul acesta, s-ar putea să vă întrebați: care vor fi cele mai norocoase zodii în anul 2021? Ca de obicei, astrele au deja răspunsul.

Iată care sunt cele mai norocoase zodii în 2021

Deși noul an promite lucruri bune pentru toate zodiile, Balanța, Scorpionul și Taurul vor fi zodiile norocoase în 2021.

1. Taur

Anul acesta va fi extrem de norocos pentru Tauri. Persoanele cu acest semn zodiacal vor avea succes în afaceri și câștiguri financiare semnificative.

Visele lor de lungă durată se vor împlini în sfârșit și vor primi apreciere din partea persoanelor pe care le admiră. De asemenea, problemele de familie din ultimii ani se vor rezolva treptat. Tot în acest an vor căpăta acea încredere în ei, pe care şi-o doreșc dintotdeauna, așa profitați la maximum de oportunitățile noului an.

Cele mai bune luni pentru voi, în anul 2021, vor fi aprilie, mai și februarie, iar numerele norocoase vor fi 7,9,8, 46 și 69.

Citeşte şi: Horoscopul anului 2021. Care sunt previziunile în materie de dragoste, carieră și bani pentru fiecare zodie

2. Scorpion

Saturn și Uranus vor face din 2021 un an profitabil pentru Scorpion.

Anul nou va aduce Scorpionului raționalitate, pace, solemnitate, dar și avans, progres și consistență în creștere, deoarece conexiunea sa cu Soarele va înflori. Scorpionul va fi, de asemenea, binecuvântat cu creativitate și idei strategice.

Persoanele nemulțumițe de relația lor amoroasă vor găsi pe cineva captivant. Începând cu septembrie până la sfârșitul anului, va fi cea mai bună perioadă pentru investiții grele.

3. Balanță

Balanța, al șaptelea semn al zodiacului se va bucura de colaborări, spiritualitate și maturizare personală. Deși se așteaptă ca Mercur să fie retrogradat de la sfârșitul lunii septembrie până la mijlocul lunii octombrie, toate lucrurile vor rămâne la locul lor.

veți bucura de promovări în noul an, de aceea este indicat să aveți încredere în intuițiile voastre și să nu luați în considerare factorii externi în timp ce luați decizii legate de carieră.

În ceea ce privește partea sentimentală, este un an perfect pentru căsătorie și relații amoroase. Ar trebui să aveți grijă în lunile a cincea și a șasea, restul anului va fi bine și nu trebuie să vă faceți griji.

Citeşte şi: Cele mai compatibile zodii. Nativii care au șanse să formeze un cuplu perfect

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?