cele mai compatibile zodii
Horoscop

Cele mai compatibile zodii. Nativii care au șanse să formeze un cuplu perfect

Când vine vorba despre compatibilitatea dintre două persoane, mulți factori intră în calcul, iar zodiacul este un mod distractiv care va poate oferi o idee de baza despre cât de compatibil sunteți cu partenerul vostru.În funcție de zodia în care s-au născut, nativii fiecărui semn din horoscop au anumite particularități și interese, unii fiind mai pasionali, alții mai reci în relația de cuplu și de aici apar și compatibilitățile cu alte semne zodiacale.  Deci daca ești în căutarea partenerului ideal, nu ar strica te informezi care sunt cele mai compatibile zodii.

Cele mai compatibile zodii. Nativii care au șanse să formeze un cuplu perfect

Berbec (20 martie -18 aprilie) & Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Berbecul, ca semn de foc, este îndrăzneț, impulsiv și amoros. Atunci când se află într-o relație, între el și partenerul său izbucnește o flacără greu de stins. Berbecul își îndreaptă întreaga lumină asupra partenerului sau, fiind generos cu afecțiunea, timpul și darurile sale. Însă nu totul este roz în relația cu un Berbec, deși acesta este drăgăstos și are un libidou pe măsură, se poate plictisi ușor și are nevoie de emoție. De aceea, i se potrivește un partener care să îl înveselească, cum este Săgetătorul, un alt semn de foc.

Spontan, plin de viață și iubitor de aventuri, Săgetătorul va stârni flăcările pasiunii în relația cu Berbecul, împerechere ce se va consum în dormitor și se va menține reciproc pentru mult timp.

VEZI SI: Cele mai geloase zodii: Scorpionul, cel mai posesiv și gelos semn din zodiac

Taur (19 aprilie – 19 mai) & Rac (20 iunie – 21 iulie)

Zodia Taur este cea mai fericită atunci când este înconjurată de confort și luxul vieții. Fiind guvernat de planeta Venus, Taurul este un semn senzual, romantic care iubește dragostea.

De aceea, are nevoie de cineva care să-i ofere afecțiune și să nu se teamă să-și exprime în mod frecvent adorarea față de el. Nimeni nu este mai potrivit decât Racul, acest semn al apei, foarte confortabil în a-și arăta latura emoțională. Racul îl va transformă pe Taur în centrul universului sau, iar Taurul va fi mai mult decât fericit să primească această atenție.

Gemeni (20 mai – 19 iunie) & Vărsător ( 20 ianuarie – 18 februarie)

O persoană în zodia Gemeni este deschisă la minte, plină de imaginație și înțelepciune. Abordează viața cu o curiozitate și un entuziasm neclintit, motiv pentru care, partenerul său va trebui să poată purta o discuție serioasă pentru a ține pasul. Este greu să se mențină într-un angajament serios, încât își pierde repede interesul. Tocmai de aceea, are nevoie de inteligentul și fermecătorul Vărsător, care îi va atrage atenția, astfel încât să nu îi mai treacă prin cap să se gândească la altceva sau altcineva.

Acest cuplu nu se va feri să se aventureze atât în dormitor cât și în afara acestuia.

 

Scorpion (22 octombrie – 20 noiembrie ) & Taur (19 aprilie – 19 mai)

Scorpionul este unul dintre cele mai misterioase, intense și atrăgătoare semne ale zodiacului. Pentru el, flirtul de scurtă durată nu îi stârnește interesul, de aceea, are nevoie de cineva care să îi înțelegea tendința de a merge la extreme precum și importantă pasiunii. Acest lucru îl face pe Taur să fie perechea ideală pentru Scorpion.

Fiind unul dintre cel mai senzoriale semne al zodiacului, Taurul îi va îndeplini Scorpionului cele mai profunde dorințe. Creativitatea și romantismul profund ale Taurului, combinate cu tendințele Scorpionului, vor duce la o împerechere încărcată de erotism și emoție profundă.

VEZI SI: Mesaje de dragoste în funcție de zodie. Ce vrea  audă partenerul tău în locul clasicului "te iubesc"

Fecioara ( 22 august – 21 septembrie ) & Pești (19 februarie – 19 martie)

Fecioarele sunt vindecătorii zodiacului, deoarece sunt răbdători, buni devotați și loiali. Însă, sunt de asemenea și perfecționiști, muncitori  și iubesc să planifice totul, motiv pentru care au nevie de un partener care să îi încurajeze să se relaxeze, să se accepte cu adevărat și să lase rigiditatea la o parte. Peștii, zodii intuitive și răbdătoare se potrivesc perfect. Aceștia vor lăsa Fecioara să își împlinească obsesia de a planifica totul cu luni înainte, însă vor ști când să intervină pentru a-i aminti că nu totul trebuie să iasă perfect, iar un moment de relaxare este binevenit.

VEZI SI: Compatibilitate in cuplu. Partenerii care nu se cearta deloc fiindca au zodii foarte echilibrate

Vărsător ( 20 ianuarie -  18 februarie) &  Leu (22 iulie – 21 august)

Deși Vărsătorului îi este greu să se așeze la casa lui, acest lucru nu se datorează lipsei romantismului, ci a faptului că nu a găsit încă persoană potrivită. El are nevoie de cineva care să îi capteze atenția și să îi arate că merită investiția. Leul este ideal, deoarece debordează de bucurie, sunt distractivi și aduc o rază de soare în viață partenerilor săi. Vărsătorul va fi atras de latura Leului și își va dori să renunțe la o parte din libertatea sa pentru a se concentra pe partenerul său. Iar Leul va primi bucuros această atenție și adorare, însă îi va lăsa și spațiu personal partenerului său.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri