Aquarius,,The,Water,Carrier,,Is,The,Eleventh,Sign,Of,The
Horoscop

Vărsător. Aquarius. Shutterstock

Zodia Vărsător sau semnul geniului. Compatibilități, atuuri, numere norocoase și alimente benefice

Zodia Vărsătorului, Aquarius, cea de-a 11-a pe cercul zodiacal (care cuprinde 12 zodii), începe pe 20 ianuarie și se încheie pe 18 februarie.

Vărsătorul, născut sub semnul geniului

Intelectual din fire şi un neconvenţional prin definiţie, căutând o permanentă legătură cu lumea, potrivit www.acvaria.com, nativul zodiei poate fi un lider şi un organizator excelent, fiind mereu cu un pas înaintea semenilor săi.

Este o persoană extrem de intuitivă, simte apropierea unui pericol şi are o antipatie instinctivă pentru cei ce i-ar putea face rău. Simbolizează priceperea şi înţelepciunea.

Cunoscută ca fiind semnul geniului, numeroase celebrităţi ale lumii sunt născute în Vărsător sau au ascendent în această zodie.

Vărsătorul, simbolul prieteniei

Zodia Vărsător este un simbol al prieteniei şi al fraternităţii, întotdeauna este dispus să dea o mână de ajutor şi simte o nevoie acută de a-şi face prieteni cât mai mulţi, nu suportă singurătatea.

Nativul zodiei, şarmant şi fermecător, este adulat de persoanele din preajma sa, dar modul său de a concepe relaţiile interumane este uneori destul de deranjant, întrucât are tendinţa de a cere mult prea mult. El, însă, nu se va schimba pentru nimeni, trebuie să-l accepţi aşa cum este sau să renunţi la prietenia sa, potrivit www.eastrolog.ro. 

La ce boli este predispus nativul din Vărsător

Nativul din Vărsător este predispus la boli ale inimii, spatelui, circulaţiei sanguine (în special varice). Este vulnerabil la schimbările de vreme şi are nervi sensibili. Aceşti nativi au nevoie de o dietă bogată în magneziu, pentru a-şi susţine sistemul nervos şi inima. Ori de câte ori au probleme de sănătate, pot apela cu încredere la metode alternative de terapie (acupunctură, bionergoterapie, reflexoterapie), care, în cazul lor, dau rezultate rapide.

Aquarius,Horoscope,Fortune,Zodiac,Prediction,Graphic,Concept
Vărsător. Shutterstock

Zile, culori, numere și pietre norocoase

Piatra mistică - ametistul, granatul
Ziua norocoasă - miercuri
Numerele norocoase - 4 şi 8
Culori norocoase - tentele pastelate de albastru şi verde
Simţul cel mai dezvoltat - mirosul
Alimente benefice - fructe, ceaiuri din frunze şi fructe, carne de pasăre, carne din zona membrelor inferioare ale unor animale, crudităţi

Bărbatul Vărsător

Bărbatul născut în această zodie este indulgent, neîncrezător în perfecţiune, intuitiv, perseverent, sociabil, enigmatic, descurcăreţ, imprevizibil, fără prejudecăţi, novator, dornic de avansare, dar dezinteresat din punct de vedere material, atent şi sensibil. În căsnicie, ceea ce contează pentru el este ca soţia să-i fie o adevărată prietenă. Dorinţa de libertate şi insubordonare, provoacă bărbatului tendinţe spre celibat. Modul de viaţă independentă continuă şi după căsătorie, motiv pentru care partenera trebuie să fie îngăduitoare, revenindu-i în sarcină totalitatea problemelor gospodăreşti. Bărbatul Vărsător este o personalitate adesea fascinantă.

Femeia Vărsător

Femeia Vărsător este dotată cu intuiţie, generozitate, hotărâre, obiectivitate, recunoscută în general după îndemânarea care o defineşte. Ea simte permanent nevoia de a face ceva util şi pe măsura aptitudinilor pe care le are. Este plină de farmec, mereu în avangardă, îndreptată spre tot ceea ce este nou şi original, potrivit www.venus.org.ro. Ştie să se distreze şi este mai atrasă de compania bărbaţilor decât de cea a femeilor. Cu toate acestea, se căsătoreşte destul de târziu. Îşi creşte foarte bine copiii, acordându-le o mare libertate, înţelegere şi blândeţe.

Copiii Vărsător

Copiii născuţi în Vărsător sunt liniştiţi şi dificili în acelaşi timp. Uneori par enigmatici, interiorizaţi, chiar excentrici. Nu sunt întotdeauna uşor de înţeles şi au tendinţa de a se izola de părinţi, neavând încredere în capacitatea adulţilor de a le înţelege gândurile iscoditoare şi permanent alertate de câte un lucru nou. Iubesc natura, animalele şi adoră jucăriile mecanice, după cum menţionează www.copilul.ro. Îşi doresc să ajungă exploratori pe tărâmuri necunoscute, arheologi, astrologi, de regulă în domenii de avangardă.

vărsător
Vărsător / Foto: Shutterstock

Compatibilitatea Vărsătorului cu alte zodii

Excelentă (100%) - Vărsător, Gemeni, Balanţă
Bună (80%) - Berbec, Săgetător
Delicată, riscantă (60%) - Taur, Scorpion
Dificilă, dar interesantă (50%) - Leu
Dificilă, cu datorii karmice (20%) - Fecioară, Rac
Nerecomandabil (10%) - Peşti, Capricorn

Personalități născute în Vărsător

Personalităţi române născute în zodia Vărsător: Pavel Bartoş, Petru Creţia, Ileana Mălăncioiu, Ecaterina Szabo, Stela Enache, Badea Cârţan, Ion Cristinoiu, Cătălin Măruţă, Narcisa Suciu, Alexandru Mironov, Camil Ressu, Oana Pellea, Marin Moraru, Nicolae Breban, Ştefan Iordache, Cătălin Crişan, Delia Matache, Victor Rebengiuc, Dan Puric, Iosif Sava etc.

Personalităţi străine născute în zodia Vărsător: Paul Allen, John Hurt, David Wark Griffith, Derek Walcott, Placido Domingo, Benny Hill, Gertrude Elion, Arthur Lewis, Daniel Auteuil, Paul Newman, Nick Mason, Nicolas Sarkozy, Oprah Winfrey, Phil Collins, Franklin Delano Roosevelt, Justin Timberlake, Nick Nolte, Joe Pesci, Boris Pasternak, Franco Zeffirelli, arată Agerpres.

Citește și: 

Cea mai norocoasă lună a anului 2023, în funcție de zodie. Gemenii și Racii au parte de o vară perfectă

 

Etichete: horoscop , varsator

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri