trei tineri care sar in sus de bucurie
Horoscop

,,Norocul îl favorizează pe cel curajos" spune o zicală. / Foto: Shutterstock

Cea mai norocoasă lună a anului 2023, în funcție de zodie. Gemenii și Racii au parte de o vară perfectă

2023 pare a fi un an prietenos, cu energii intense, revigorante. Privim către o perioadă mai luminoasă deoarece astrologia spune că 2023 oferă energie intensă și teme puternice precum dragoste, bani, îngrijire de sine, bucurie și odihnă emoțională. 

Iată cum se va împărți norocul pentru toate cele 12 semne zodiacale și care este cea mai bună lună pentru fiecare în parte, conform celor de la Astrotalk.

Citește și: Horoscop chinezesc 2023. Anul Iepurelui aduce schimbări pentru toți nativii zodiacului

Berbec - luna mai

Berbecii vor renunța la lucrurile care-i țin ancorați în trecut și vor merge mai departe cu ușurință în 2023. Pentru a-și vindeca sufletul, a-și asuma responsabilitatea este o mișcare necesară ce vine ca o eliberare, ca și cum o povară se ridică de pe umerii lor. Cariera este un palier important pentru Berbeci în acest an, la fel ca puterea și succesul. Sunt de așteptat oportunități de a avansa sau de a trece la o altă profesie care să-i împlinească mai mult.

Taur - luna aprilie

Taurii vor primi un impuls uriaș de încredere în 2023, iar luna aprilie se anunță a fi cea mai norocoasă, Taurii pot deveni "vedetele show-ului" în acest an, vor câștiga renume, respect și încredere în sine. În același timp, trebuie să-și accepte limitele și fricile. Acceptarea deplină de sine și cunoașterea propriei persoane sunt ingredientele secrete pentru ca Taurii să fie de neoprit în 2023. 

Gemeni - luna august

Gemenii ar trebui să renunțe la eforturile de a-și demonstra valoarea. Este perioada în care vor simți că merită lucrurile bune care li se întâmplă. Relațiile de tot felul vor fi mai puternice, iar nativii acestei zodii vor avea numeroase oportunități de a se exprima în diverse moduri. Nu stați în umbra nimănui, învățați să vă identificați punctele forte și să le puneți la lucru. Îngrijirea de sine este un punct esențial în 2023.

Rac - luna iunie

Acțiunile, nu intențiile, reprezintă cheia după care să se ghideze Racii în 2023. Este momentul să-și pună la bătaie ideile pe care le strâng de atâta timp. Anul acesta va fi generos la capitolul carieră și relații personale dacă vor reuși să se elibereze de procrastinare și perfecționism. 

Leu - luna martie

Leii sunt printre norocoșii zodiacului anul acesta, în special în primăvară. Vor avea șansa unor locuri de muncă mai bine plătite. Dacă se desprind de zona de confort, de persoane toxice, de atitudinea de victimă sau de credințe limitative, Leii vor evolua pe mai multe planuri.

Fecioară - luna aprilie

La fel ca Taurii, Fecioarele se bucură de mai mult noroc în aprilie. În 2023, își pot întâlni dragostea adevărată dacă nu sunt implicați într-o relație amoroasă armonioasă care să dureze o viață. Trebuie să fie deschiși să cunoască o dragoste ca niciuna alta. 

Citește și: Ce spune numerologia despre 2023. La ce să ne așteptăm de la anul asociat cu progresul și posibilitățile nesfârșite

Balanță - luna octombrie

Unele Balanțe s-au simțit, în ultimul timp, captive în relații de dragoste sau prietenie, dar acest lucru se va schimba. Nu se vor mai simți inconfortabil în grupurile de prieteni. În dragoste, prietenie și în viața profesională, 2023 le va face pe Balanțe să se simtă parte a unei comunități. Și la capitolul sănătate stau bine, mai ales dacă se implică în activități care să susțină asta.

Scorpion - luna decembrie

Scorpionii pot explora noi prietenii, relații romantice sau locuri de muncă în 2023. Cea mai bună lună din punct de vedere al norocului este decembrie. Este anul perfect pentru ca nativii acestei zodii să-și folosească vocea și să-și împărtășească gândurile. Vor deveni mai încrezători și mai clari cu privire la cine sunt și ce-și doresc.

Săgetător - luna iunie

În cazul Săgetătorilor, scopul anului 2023 este să-i ajute să depășească o durere legată de familie. Nu trebuie să mai justifice că familia sau copilăria sunt responsabile pentru felul în care sunt, dacă vor să evolueze într-o nouă versiune. Prietenii, terapeuții sau mentorii vor fi esențiali pentru această schimbare.

Capricorn - luna februarie

Anul 2023 este pentru Capricorni momentul să exploreze, să-și aducă la lumină propriile idei, cu ajutorul cărora vor avea șansa de a câștiga mai mulți bani și de a trăi viața pe care și-au dorit-o mereu. Secretul este să țintească mai sus și să urmărească scopuri care în trecut le păreau imposibil de atins. Ar trebui să depună timp, efort și chiar și bani pentru a ieșit din zona de confort.

Vărsător - lunile martie și aprilie

Vărsătorii sunt singurii care au două luni norocoase în 2023, martie și aprilie. Norocul și noile perspective sunt temele dominante ale anului. Aceștia trebuie să țină cont că ei sunt cei care își aleg nivelul de succes. Ar putea exista posibilitatea unei relocări sau a achiziționării unei locuințe, tranzacție ce s-ar putea dovedi foarte avantajoasă pe termen lung. 

Pești - luna aprilie

Mediul de acasă, viața amoroasă și mai ales munca par a fi simțitor îmbunătățite în 2023. Aceste lucruri îi vor ajuta pe nativii zodiei Pești să realizeze că ar putea avea totul fără să facă anumite compromisuri, dacă renunță la capitolele din trecut care i-au făcut să se simtă lipsiți de valoare. Anul 2023 este despre îmbrățișarea punctelor forte, despre dezvoltarea conexiunilor personale și profesionale. 

Etichete: horoscop , noroc , 2023 , horoscop 2023

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri