Women`s World Awards - Press Conference Monica bellucci
Moda

Apariție impecabilă într-o rochie din dantelă cu decolteu amplu. Cum a impresionat Monica Bellucci în Taormina

Monica Bellucci a cucerit la Festivalul de Film din Taormina, unde a participat la un eveniment în onoarea brandului Dolce & Gabbana. Actrița, în vârstă de 55 de ani, a strălucit într-o rochie din dantelă vișinie.

Vedeta, care și-a petrecut ulimele luni în auto-carantină, a călătorit din Franța până în Italia și a pozat alături de designerii Stefano Gabbana și Domenico Dolce. Ea a și ținut un discurs în cinstea celor doi creatori de modă.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

La eveniment, frumoasa actriță a venit singură, fără actualul iubit, Nicolas Lefebvre. Bărbatul de 36 de ani ar fi cucerit-o pe divă în 2017, la patru ani după despărțirea de fostul ei soț, actorul Vincent Cassell.

Monica Bellucci a confirmat pentru prima dată că este într-o relație într-un interviu pentru Paris Match, fără să dea însă numele lui Nicolas: "Omul cu care îmi împart viața nu are același job ca mine, dar călătorește foarte mult. Ritmul său de viață îl completează pe al meu."

Întrebată dacă ia în considerare posibilitatea de a se căsători din nou, diva a fost rezervată: „După două căsnicii anterioare, trebuie să îți faci timp să te gândești ce s-a întâmplat și de ce ai divorțat. Să spunem că sunt într-o fază de învățare în acest moment. "

Monica Bellucci Nicolas Lefebvre

Deși nu a dat numele iubitului său, Monica a pășit alături de Nicolas Lefebvre la un eveniment monden, confirmând astfel relația cu el.

În trecut, actrița a fost căsătorită cu fotograful de modă Claudio Carlos Basso și cu actorul Vincent Cassel, cu care are o fiică.

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri