Margot Robbie. Profimedia
Moda

Margot Robbie. Profimedia

„Barbie” în costum de baie. Top 7 apariții ale lui Margot Robbie pe plajele din Spania, Costa Rica și Hawaii

Margot Robbie este actrița momentului la Hollywood, superstarul care face furori vara aceasta. Succesul pe care l-a avut cu rolul „Barbie” a depășit toate granițele. Frumoasa australiancă este în vogă, iar fanii o adoră.

Cu aura sa care emană vibrații de „Old Hollywood” și odată cu reinventarea propriului stil vestimentar, pentru turneul de promovare dedicat filmului „Barbie”, aparițiile lui Robbie sunt astăzi unele dintre cele mai urmărite, indiferent că se află pe covorul roșu sau pe plajă în Sardinia. Cu atât mai mult cu cât vedeta din „Wolf of Wall Street” nu are conturi pe rețelele sociale, alegând să stea departe de presiuni și distrageri suplimentare.

„Verificați @luckychapentertainment dacă sunteți interesați de ceea ce facem, altfel ciao pentru moment!”, anunta ea acum doi ani, când și-a dezactivat contul de Instagram.

Margot Robbie, care este și o producătoare de succes la Hollywood, a interpretat adesea personaje atletice, precum cel din „I, Tonya”, unde a intrat în pielea patinatoarei Tonya Harding, așa că face tot posibilul pentru a se menține mereu în formă. Ea a dezvăluit într-unul dintre interviurile pe care le-a acordat și care sunt antrenamentele sale preferate, atunci când nu are un program strict.

Ce face Margot Robbie pentru a se menține în formă maximă

„M-am apucat cu adevărat de Pilates, când m-am mutat la L.A., în 2013, și mă simt întotdeauna mult mai bine după exercițiile de stretching”, a explicat Margot pentru Women’s Health Australia. „Am găsit sesiunile de box și antrenamentele de luptă pentru Suicide Squad foarte distractive. Dar mi-am dat repede seama că nu sunt fan al ridicării de greutăți”, a continuat ea. „Când nu mă pregătesc pentru un rol, prefer antrenamente care mă binedispun, cum ar fi cursuri de dans sau tenis cu prietenii”.

Pentru a-și menține silueta perfectă, australianca a adoptat și o dietă sănătoasă, echilibrată, care îi dă energie în timpul zilelor aglomerate de lucru. Astfel, preferă mesele ușoare, simple, cum ar fi smoothie-uri și salate, dar asta nu înseamnă că nu-și permite și momente de răsfăț.

„Îmi place mâncarea”, a dezvăluit starul din „Once Upon a Time in Hollywood”. „Îmi plac burgerii și cartofii prăjiți, alături de care comand și o halbă de bere.”

Iată și 7 apariții de top ale actriței Margot Robbie, în costum de baie, pe plajele din Europa și Australia:

*PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE - Australian actress Margot Robbie pictured with her boyfriend and Oscar-winning actor Rami Malek seen enjoying a holiday together on a luxury yacht in Formentera.*PICTURES TAKEN ON 07/08/2022*
Margot Robbie, în Formentera, Spania. Profimedia
*PREMIUM-EXCLUSIVE* Margot Robbie shares some steamy PDA with husband Tom Ackerly as the two enjoy a romantic holiday in Puerto Vallarta! **WEB EMBARGO UNTIL 5 pm EDT on June 17, 2021**
Margot Robbie în Puerto Vallarta, Mexic. Profimedia
*PREMIUM-EXCLUSIVE* Margot Robbie shares some steamy PDA with husband Tom Ackerly as the two enjoy a romantic holiday in Puerto Vallarta! **WEB EMBARGO UNTIL 5 pm EDT on June 17, 2021**
Margot Robbie în Puerto Vallarta, Mexic. Profimedia
*PREMIUM-EXCLUSIVE* Margot Robbie and Tom Ackerley catch some waves in Costa Rica
Margot Robbie în Costa Rica. Profimedia
*PREMIUM-EXCLUSIVE* Margot Robbie and Tom Ackerley share some sweet PDA as they take a sunset swim in Costa Rica
Margot Robbie în Costa Rica. Profimedia
EXCLUSIVE: **PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY* *NO WEB UNTIL 10AM PST, JULY 21, 2016** Margot Robbie surfing in Hawaii in a white swimsuit
Margot Robbie în Hawaii. Profimedia
EXCLUSIVE: *PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY* *NO WEB UNTIL 3.30PM EST, JULY 15, 2016*A bikini clad Margot Robbie on the beach in Hawaii.
Margot Robbie, în Hawaii. Profimedia
GREAT CELEBRITY SOCIAL NETWORK PICTURES!

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri