Moda

MTV Movie and TV Awards 2022. Detalii accesorii alese de vedete. Profimedia

Ce sandale, genți și accesorii se poartă vara aceasta. Vedetele au dat tonul la MTV Movie & TV Awards 2022

A fost o seară glamour la MTV Movie & TV Awards. Vedetele au strălucit pe covorul roșu în cele mai spectaculoase ținute pe care le-au accesorizat cu stil, mult șic, dar și cu îndrăzneală.

Jennifer Lopez, care a fost recompensată cu premiul „Generation Award”, dar şi cu trofeul pentru cea mai bună melodie, „On my way (Marry me)”, a impresionat cu apariția ei grandioasă, într-o rochie neagră cu corset de piele foarte decupat, pe care a accesorizat-o cu un clutch elegant, cercei cu diamante, un colier delicat și cu inelul de logodnă primit de la Ben Affleck.

2022 MTV Movie And TV Awards
MTV Movie And TV Awards. Jennifer Lopez. Profimedia

Olivia Rodrigo, Chrishell Stause, Vanessa Hudgens și Sydney Sweeney au optat și ele pentru creații decoltate care le-au pus în evidență silueta. Paris Hilton a strălucit într-o rochie bleu cu paiete și crăpătură pe picior, la care a combinat o pereche de pantofi în aceeași nuanță.  Mănușile argintii fără degete au făcut diferența, în aceeași paletă de culori ca și colierul pe care-l avea la gât. 

MTV Movie and TV Awards: UNSCRIPTED, Arrivals, Santa Monica, California, USA - 02 Jun 2022
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Iată accesoriile care au atras privirile, fie că vorbim de poșete sub forma trupului unei femei ori sandale cu fluturi sau care mai de care mai futuriste:

Actriţa americană Zendaya, care joacă în seria pentru adolescenţi „Euphoria” şi blockbusterul „Spider-Man: No Way Home”, a dominat duminică ceremonia de decernare a premiilor MTV Movie & TV Awards, cele două producţii fiind recompensate la ediţia din acest an cu trofeul pentru cel mai bun serial, respectiv cel mai bun film, informează luni AFP, potrivit Agerpres.

Zendaya a câştigat premiul pentru cea mai bună interpretare într-un serial, pentru „Euphoria”, o producţie HBO care urmăreşte, adesea într-un mod sumbru şi percutant, aventurile unui grup de adolescenţi.

Printre numeroasele premii decalate acordate în cadrul ceremoniei, de la „Cel mai bun sărut” până la „Cea mai înfricoşătoare interpretare”,  „Euphoria” a obţinut alte două trofee, printre care şi cel pentru „Cea mai bună luptă”.

mtv vanessa
Vanessa Hudgens. MTV Movie and TV Awards 2022. Profimedia

Decernate în urma votului publicului, trofeele tind să ajungă la producţiile destinate publicului larg, care beneficiază de fani activi pe reţelele sociale şi sunt încurajaţi să voteze de mai multe ori pentru favoriţii lor.

Prin urmare, nu a fost surprinzător că „Spider-Man: No Way Home”, în fruntea box office-ului, a câştigat premiul pentru cel mai bun film. Este al treilea cel mai mare succes din istorie în cinematografele americane şi a obţinut încasări de 1,9 miliarde de dolari la box office-ul internaţional.

Tom Holland, partenerul din viaţa reală al actriţei americane Zendaya, a câştigat trofeul pentru cea mai bună interpretare pentru „Spider-Man: No Way Home”. Cuplul nu a participat, însă, la ceremonia din Santa Monica, lângă Los Angeles.

Actorului Jack Black, în vârstă de 52 de ani, i-a fost acordat un premiu pentru întreaga carieră.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri