ochelari de soare
Moda

Divele de peste Ocean nu renunță la ochelarii de soare nici în drum spre sală, nici pe covorul roșu. / Foto: Profimedia

Ce ochelari de soare se poartă în vara lui 2022. Vedetele de peste Ocean dau tonul și în această privință

Ochelarii de soare nu lipsesc din sertarul cu accesorii al niciunei persoane. Și femeile, dar și bărbații sunt pasionați de accesoriul care nu numai că poate întregi un look, dar protejează și împotriva razelor nocive ale soarelui. Odată cu venirea verii, ochelarii chiar nu lipsesc, iar vedetele dețin piese statement care devin rapid sursă de inspirație pentru publicul larg.

Ochelarii de tip aviator vor fi mereu la modă, așa că poți investi cu încredere într-un astfel de model. În ultimele sezoane s-au evidențiat și cei cu rame foarte mici, însă anul acesta au apărut pe piață modele inspirate din trendurile de acum mai bine de 20 de ani.

Citește și: Inspiră-te de la vedete vara aceasta! Iată ce costume de baie se poartă și cum le poți adapta la silueta ta

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Actuala obsesie a trendsetterilor sunt ochelarii din anul 2000, cunoscuți în cultura populară drept Y2K (year 2000-anul 2000-n.r.): cei fără rame sau cu rame colorate, contrastante, cu lentilele opace. Mai mult, unul dintre modelele favorite este și cel care amintește de un scut, pe care i-au purtat recent Kim Kardashian sau Kendall Jenner.

Ce modele de ochelari de soare se poartă în vara lui 2022

  • fără rame
  • retro, cu lentile mici
  • rame cu monolentilă
  • rame supradimensionate
  • rame groase
  • rame geometrice
  • cu lentile colorate
  • inspirați din moda de la începutul anilor 2000

Citește și: Pantofi și sandale, tendințe în 2022. Revine în forță un trend emblematic al anilor ’70. Modele care au făcut senzație pe podium

Ochelarii de soare preferați ai vedetelor

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri