Cele mai fermecătoare apariții la Critics Choice Awards 2024/ Profimedia
Moda

Cele mai fermecătoare apariții la Critics Choice Awards 2024/ Profimedia

Cele mai fermecătoare apariții la Critics Choice Awards 2024. Margot Robbie și Jennifer Aniston, imposibil de ignorat pe covorul roșu

Celebritățile de la Hollywood au fost în centrul atenției duminică, etalându-și cele mai impresionante ținute pe covorul roșu la Premiile Critics Choice 2024. Margot Robbie și Jennifer Aniston sunt doar două dintre vedetele care au făcut spectacol la eveniment.

Margot Robbie

Margot Robbie, nominalizată la categoria cea mai bună actriță, a strălucit pe covorul roșu purtând o creație remarcabilă semnată Balmain. Rochia personalizată de culoare roșie i-a evidențiat eleganța și rafinamentul, aducând un plus de strălucire prezenței sale deja impresionante. Accesorizată cu bijuterii Lorraine Schwartz, actrița din „Barbie” a purtat o selecție impresionantă de pietre prețioase. Printre bijuteriile remarcabile s-au numărat o pereche de cercei ovali cu diamante, de 60 de carate, și un inel cu diamante de 35 de carate.

Margot Robbie la Critics Choice Awards 2024/ Profimedia
Margot Robbie la Critics Choice Awards 2024/ Profimedia

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston, nominalizată a categoria cea mai bună actriță într-un serial de dramă, a optat pentru un corset negru Dolce&Gabbana, decorat cu pene delicate, pe care l-a asortat cu o pereche de pantaloni lejeri. Pentru a completa look-ul, Aniston a adăugat o curea elegantă și tocuri din satin, evidențiindu-și stilul sofisticat și modern. În ceea ce privește bijuteriile, actrița a ales piese De Beers pentru a adăuga strălucirea necesară ținutei sale. Cerceii lungi cu diamante i-au accentuat delicat forma feței, aducând un plus de eleganță, în timp ce cele două inele au adăugat o sclipire discretă în ansamblu. 

Jennifer Aniston la Critics Choice Awards 2024/ Profimedia
Jennifer Aniston la Critics Choice Awards 2024/ Profimedia

Citește și: O reporteră a pierdut un diamant de 4 carate pe covorul roșu de la Globurile de Aur. Le-a cerut vedetelor să o ajute să-l caute

Emily Blunt

Emily Blunt, nominalizată la categoria cea mai bună actriță în rol secundar, a atras toate privirile la Critics Choice Awards 2024 cu o rochie roșie, Giorgio Armani Privé. Piesa vestimentară, brodată cu paiete și cristale, a subliniat eleganța și strălucirea actriței. Vedeta a adus un plus de strălucire ținutei, adăugând bijuterii de la Tiffany, iar în ceea ce privește machiajul, Emily a optat pentru un ruj roșu elegant. 

Emily Blunt la Critics Choice Awards 2024/ Profimedia
Emily Blunt la Critics Choice Awards 2024/ Profimedia

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon, nominalizată la categoria cea mai bună actriță într-un serial dramatic, a arătat incredibil într-o rochie fără bretele, cu o crăpătură generoasă până la coapsă și cu o fundă uriașă în talie, care i-a pus în valoare silueta elegantă și a adăugat un plus de rafinament întregii sale apariții.

Reese Witherspoon la Critics Choice Awards 2024/ Profimedia
Reese Witherspoon la Critics Choice Awards 2024/ Profimedia

Emma Stone

Emma Stone, nominalizată la categoria cea mai bună actriță pentru rolul său din „Poor Things”, a captat atenția pe covorul roșu alegând o ținută semnată Louis Vuitton. Ea a purtat o rochie neagră, cu tiv asimetric și cu un singur umăr. Actrița a completat ținuta cu bijuterii din colecția Louis Vuitton, respectiv un colier sofisticat, cercei și un inel argintiu.

Emma Stone la Critics Choice Awards 2024/ Profimedia
Emma Stone la Critics Choice Awards 2024/ Profimedia

Christina Ricci

Christina Ricci, nominalizată la categoria cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial dramatic, a atras toate privirile purtând o rochie din latex semnată Atsuko Kudo Couture, completată cu un clutch CH Carolina Herrera. Vedeta și-a consolidat aspectul strălucitor cu multiple accesorii din aur galben și diamante de la Bucherer Fine Jewellery, incluzând un colier clasic, o brățară simplă și cercei eleganți. De asemenea, a purtat un inel Baguette Love din aur galben și un inel Baguette Love Half Band, aducând un plus de rafinament întregii sale apariții.

Christina Ricci la Critics Choice Awards 2024/ Profimedia
Christina Ricci la Critics Choice Awards 2024/ Profimedia

Citește și: Globurile de Aur 2024. Cele mai bine îmbrăcate vedete care au atras toate privirile pe covorul roșu

Jeremy Allen White

Jeremy Allen White, nominalizat pentru cel mai bun actor într-un serial de comedie pentru rolul său din The Bear, a strălucit pe covorul roșu într-o ținută elegantă semnată Saint Laurent. Actorul a ales să poarte un costum în dungi, o cămașă slim-fit și cizme Chelsea, toate în nuanțe de negru. Pentru a adăuga o notă de culoare subtilă, Jeremy a accesorizat ținuta cu o broșă Elsa Peretti cu mătase roșie. De asemenea, el a purtat și o brățară Tiffany Lock. 

Jeremy Allen White la Critics Choice Awards 2024/ Profimedia
Jeremy Allen White la Critics Choice Awards 2024/ Profimedia

Pedro Pascal

Starul din „The Last of Us”, Pedro Pascal, nominalizat pentru cel mai bun actor într-un serial de dramă, a strălucit pe covorul roșu, impresionând cu un aspect bine pus la punct, în ciuda faptului că a suferit un accident la braț. Actorul a optat pentru o ținută elegantă, dar lejeră în același timp, cu pantaloni bej evazați și o cămașă asortată.

Pedro Pascal la Critics Choice Awards 2024/ Profimedia
Pedro Pascal la Critics Choice Awards 2024/ Profimedia

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri