colectie Dorin Negrau
Moda

Designerul Dorin Negrău și-a prezentat online noua colecție la New York Fashion Week

Dorin Negrău este primul designer român care și-a transmis online colecția “The Winds Blows” , inspirată dintr-o broderie din Țara Crișurilor, Bihor, la New York Fashion Week.

Pandemia nu l-a împiedicat pe designerul român Dorin Negrău să lucreze la noua lui colecție pe care a prezentat-o la New York Fashion Week, în perioada 11-16 septembrie. Astfel, pentru piața de modă din America, Negrău a pregătit lansarea colecției de vară 2021, precum și intrarea într-un nou magazin în UȘA, până la finalul acestui an.

Dorin Negrău a dus pe podiumul de la New York Fashion Week o colecție inspirată din motivele tradiționale românești, mai precis, din Țara Crișurilor, din Bihor!

“Este prima dată când nu sunt fizic la New York Fashion Week. Am prezentat acolo o colecție pe care am realizat-o special pentru New York. Incă de anul trecut am început să lucrez la ea, pentru că știam că asta va fi! Colecția este inspirată din Țara Crișurilor din Bihor și are un nume foarte interesant, “Bate vântul”, tradus în limba engleză prin “The Winds Blows”, unde, bineînțeles, că ia și motivele tradiționale sunt la loc de cinste în colecție! Au fost în jur de 40 de ținute Dorin Negru în prezentare. Filmarea s-a făcut la București, la Muzeul Satului, s-a lucrat cu modele din România și am trimis filmulețul realizat aici acolo, la New York, de unde ei îl vor transmite pe canalele lor”, a declarat Dorin Negrău.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri