kruger, reedus
Moda

Diane Kruger, Norman Reedus. Paris Fashion Week. Ianuarie 2024. Profimedia

Diane Kruger și Norman Reedus au cucerit podiumul la Săptămâna Modei de la Paris. Modele de top, la 47, respectiv 55 de ani

Diane Kruger și Norman Reedus au luat cu asalt Săptămâna Modei de la Paris. Cei doi logodnici au avut apariții separate pe podium, în capitala Franței. 

Actrița germană în vârstă de 47 de ani a arătat incredibil într-un costum albastru închis, cu un sacou decoltat, fustă peste genunchi, cizme și o geantă asortată. Diane părea că a fost model toată viața, în timp ce a defilat pe catwalk la show-ul Alexandre Mattiussi, toamnă/iarnă 2024-2025.

Între timp, partenerul ei, Norman Reedus, în vârstă de 55 de ani, a uimit publicul cu apariția sa, pe o altă scenă, în timp ce a promovat colecția Yohji Yamamoto Menswear toamnă/iarnă 2024-2025.

Diane Kruger renunțase la orice speranță de a mai avea copii. Ce a însemnat pentru ea să devină mamă la 42 de ani

Norman este celebru pentru rolul Daryl Dixon din serialul „The Walking Dead” (2010 - 2022). În prezent, el interpretează același personaj în spin-offul „The Walking Dead: Daryl Dixon”, care a început să fie difuzat din 2023.

Diane și Norman formează un cuplu de șase ani și au împreună un copil. Fiica lor, Nova, are 5 ani. Norman mai are un băiat, Mingus (24 de ani), din relația cu modelul Helena Christensen.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?