Ținute la premiile Harper's Bazaar/ Profimedia
Moda

Ținute la premiile Harper's Bazaar/ Profimedia

Ținute elegante și electrizante! Cum s-au îmbrăcat vedetele la premiile Harper's Bazaar 

Emilia Clarke, Jenna Ortega și Janelle Monáe sunt doar câteva dintre vedetele care au fost prezente la Harper's Bazaar Women of the Year Awards în Londra. Celebritățile au purtat cele mai impresionante ținute și au atras toate privirile pe covorul roșu. 

Sala de bal a hotelului Claridge a fost plină de personalități care au sărbătorit realizările incredibile ale femeilor din ultimul an. 

Janelle Monáe

Janelle Monáe a ales să poarte o rochie neagră, semnată de Harris Reed, care prezenta un decolteu generos. Aceasta a accesorizat-o cu un clutch Mae Cassidy și cercei de la Olivia & Pearl.

Janelle Monae/ Profimedia
Janelle Monae/ Profimedia

Naomi Watts

Naomi Watts a optat pentru o rochie elegantă de la Tory Burch, cu mâneci supradimensionate. Actrița a adus un strop de culoare look-ului cu ajutoru unui ruj de un roșu aprins. 

Naomi Watts/ Profimedia
Naomi Watts/ Profimedia

Citește și: Secretul din spatele ținutelor scandaloase ale "soției" lui Kanye West. Cine vine cu ideile și cine îi creează hainele

Emilia Clarke

Emilia Clarke a purtat o rochie fără bretele de la Emilia Wickstead, pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi cu vârful ascuțit. 

Emilia Clarke/ Profimedia
Emilia Clarke/ Profimedia

Jenna Ortega

Jenna Ortega a ales să poarte rochie lungă, aurie, peste care și-a pus un pardesiu elegant, în aceeași nuanță. Ea a completat totul cu o geantă albă cu pietre aurii. 

Jenna Ortega/ Profimedia
Jenna Ortega/ Profimedia

India Amarteifio

India Amarteifio a optat pentru un look mai masculin, purtând un costum negru, brodat cu detalii argintii. Ținuta a fost completată de o pereche de pantofi cu toc negri. 

India Amarteifio/ Profimedia
India Amarteifio/ Profimedia

Citește și: Ținutele purtate de Meghan Markle la Jocurile Invictus valorează sute de mii de lire sterline. Cât a cheltuit ducesa în doar șase zile

Kim Cattrall

Kim Cattrall a combinat o rochie mini Balmain cu ciorapi transparenți și pantofi negri stiletto.

Kim Cattrall/ Profimedia
Kim Cattrall/ Profimedia

Emily Beecham

Emily Beecham a purtat un costum format dintr-o fustă supradimensionată și un top asortat, pe care l-a completat cu o pereche de pantofi Jimmy Choo.

Emily Beecham/ Profimedia
Emily Beecham/ Profimedia

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri