penelope cruz, zendaya, gigi hadid
Moda

Penelope Cruz, Zendaya și Gigi Hadid, printre cele mai stilate vedete de la eveniment. / Foto: Profimedia

Ploaie de staruri în Mumbai, în ținute de inspirație indiană. Penelope Cruz, Zendaya și Gigi Hadid, superbe, stilate și îndelung pozate

S-a strigat adunarea celor mai stilate vedete. Nu în Los Angeles sau New York și nici în vreo capitală europeană, ci în Mumbai, India, la lansarea unui centru cultural.

Mai toate ținutele starurile au fost de inspirație indiană. Gigi Hadid, Zendaya și Priyanka Chopra au fost printre cele mai strălucitoare dive, în rochii asemănătoare sariurilor.

Citește și: Zendaya, senzuală într-o ținută cu un top minuscul, pantaloni scurți și cizme cu toc, la Paris. Foto de 4 milioane de like-uri

Gigi a atras toate privirile într-un ansamblu vestimentar auriu, format dintr-un top scurt, plin de mărgele, și o fustă cu detalii laborioase, în timp ce Zendaya a fost la fel de elegantă în bleumarin și auriu, într-o rochie pe un umăr, cu trenă și imprimeu cu stele, plante și animale. Ambele și-au prins părul în coc, pentru a-și lăsa liberi umerii. 

Și iubitul Zendayei, Tom Holland, a fost prezent la eveniment, dar a preferat să pășească în fața fotografilor de unul singur. Interpretul lui Spiderman a apărut într-un costum impecabil, clasic și elegant. Și Salman Khan a fost acolo, îmbrăcat în negru și verde.

Un alt cuplu care a făcut furori la gala din Mumbai a fost cel format din Priyanka Chopra și Nick Jonas. Atât solistul, cât și actrița de 40 de ani s-au îmbrăcat în temă cu evenimentul, ambii fiind moderni, dar puternic inspirați de portul tradițional din India.

Citește și: Penelope Cruz, în fustă mini cu crăpătură pe covorul roșu. Actrița de 48 de ani, superbă la o premieră în Spania, țara ei natală

Și Penelope Cruz a fost o apariția care a furat toate privirile. Actrița spaniolă a îmbrăcat o rochie într-o frumoasă nuanță de roz, cu crăpătură lungă pe picior și o capă cu pene. 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri