designeri
Moda

Ralph Lauren, Michael Kors, Donatella Versace si Sandra Choi renunta la salarii lor uriase timp de un an

Designerii Ralph Lauren, Michael Kors, Donatella Versace si Sandra Choi au anuntat ca renunta la salariile lor uriase pentru un an.

Ralph Lauren a declarat ca va renunta la cele 11 milioane de dolari dupa ce angajatii au fost obligati sa-si suspende temporar activitatea pe fondul pandemiei de Coronavirus.

In calitate de presedinte executiv, nu va fi platit pentru anul fiscal 2021 si nici nu va accepta bonusuri din anul fiscal 2020.

Capri Holdings Ltd, proprietarul marcilor Michael Kors, Versace si Jimmy Choo, se asteapta sa redeschida magazinele in jurul datei de 1 iunie. Pana atunci, compania a declarat ca va cauta modalitati de a reduce salariile la diferite niveluri de conducere cu aproximativ 20%, pentru a pastra fluxurile de numerar.

Designerii Michael Kors, Donatella Versace si Sandra Choi renunta la remuneratiile lor pentru a contribui la depasirea crizei din lumea modei.

John D. Idol, presedinte si director general la Capri Holdings Ltd, a declarat: "Este un moment foarte dificil pentru afacerea noastra. Lucram cu sarguinta pentru a aborda aceasta situatie fara precedent, luand masuri pentru a ne proteja angajatii si pentru a mentine flexibilitatea financiara a companiei."

"Nu luam deloc cu usutinta aceste masuri, in special in ceea ce ii priveste pe angajatii nostri, care sunt inima si sufletul companiei. Consideram insa ca aceste actiuni sunt necesare pentru a putea depasi aceasta criza financiara", a adaugat el.

"Continuam sa credem in puterea celor trei marci de lux de moda si in capacitatea companiei noastre de a naviga in aceste vremuri extraordinare", a incheiat el.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri