tendinte in moda toamna 2021
Moda

Tendințe 2021. Ce articole vestimentare și accesorii vor domina toamna aceasta

Toamna și-a făcut deja apariția și, odată cu acest sezon, a venit timpul să facem și câteva modificări în garderoba noastră. Deși e greu să renunți la ținutele colorate și rochiile scurte purtate în sezonul cald, toamna aduce și ea câteva tendințe care nu te vor dezamăgi, făcând mersul la birou sau ieșirile în oraș mult mai distractive.

Imprimeuri inedite, culori puternice, paltoane supradimensionate, articole inspirate de anii '90 și multe altele, toamna 2021 aduce o tendință pe placul fiecărei persoane.

1. Articole inspirate de anii '90

toamnaa

Moda anilor '90 se bucură de atenția de câțiva ani, iar toamna aceasta nu face excepție. Cizmele lungi cu botul pătrat, tricoul alb purtat sub o rochie din satin cu bretele, cardigane lungi sau fuste purtate cu pantofi Oxford, dresuri negre și pulovere vor fi tendințe pe care le veți vedea constant la pasionatele de modă.

2. Culori vibrante

culori vibrante
Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Culorile puternice nu mai sunt la modă doar vara. Toamna aceasta se anunță a fi una îndrăzneață cu articole vestimentare în culori vibrante precum portocaliu, mov, vișiniu, bleumarin, verde lime sau galben. Cel mai bun mod de a domina acest trend este prin abordarea unor combinații neobișnuite: portocaliu cu albastru exentric sau roz bombon și galben.

3. Paltoane supradimensionate și haine "bărbătești"

masculine

Toamna aceasta, hainele supradimensionate, inspirate de costumele bărbătești, îți vor duce ținutele la un alt nivel. Când vorbim de acest trend ne referim la veste cu nasturi, pantaloni de costum, sacouri și trenciuri supradimensionate, precum și cămăși albe și malete pe gât.

4. Blugi largi

blugi (1)

Blugii largi sunt și ei la modă de câțiva ani buni datorită diversității lor. Pot fi integrați atât în ținute de stradă, cât și elegante, iar modelele sunt nelimitate: largi, croiți drept, evazați, tip boyfriend sau "culotte"

5. Pantaloni cu imprimeu

imprimeu

Pantalonii cu imprimeuri de leopard, zebră, floral, buline, dungi etc. rămân la modă și toamna aceasta. Le puteți purta combinate cu alt imprimeu sau cu un articol simplu, pentru a lăsa pantalonii să fie elemntul principal al ținutei.

6. Genți pufoase, texturate

genti

Gențile pufoase texturate, în culori neutre, vor fi din nou la modă toamna aceasta. Le puteți găsi în diferite dimenisiuni, sunt încăpătoare și ușor de stilizat. Iar pentru cele mai îndrăznețe, puteți opta pentru genți cu imprimeu de zebră sau culori în vibrante.

7. Paiete

paiete

Dacă paietele sunt folosite, mai degrabă, pentru hainele de seară, toamna aceasta vor fi integrate și în ținutele de zi cu zi. O pereche de pantaloni, o fustă sau un top cu paiete, combinate cu un pardesiu supradimensionat, vor da o notă diferită ținutei tale.

8. Tricot

tricot

Bineînțeles că articolele din tricot nu puteau lipsi din tendințele de modă din toamna 2021. Fie că e vorba de pulovere, fuste, topuri sau rochii din tricot, aceste articole vestimentare nu pot lipsit din garderoba ta. Pot fi integrate în orice ținută și țin cald atunci când temperaturile încep să scadă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri