moda 2022
Moda

Rochiile strălucitoare sunt la mare modă în 2022. / Foto: Profimedia

Tendințe în moda anului 2022. Care sunt piesele vestimentare ale momentului și în ce merită să investești

La ce să ne așteptăm de la lumea modei în 2022? Deși această industrie se mișcă la viteze amețitoare, este bine știut faptul că anumite trenduri revin după mulți ani. Așa se întâmplă în 2022 cu moda de la începutul anilor 2000 și chiar cu cea din '90. Vom regăsi multe perechi de pantaloni cu talie joasă, curele cu lanțuri, fuste mini și jachete supradimensionate.

moda 2002

Iată la ce să-ți îndrepți atenția dacă ești cu adevărat pasionată de modă și în ce să investești pentru o garderobă fresh!

Căciulile tip cagulă

Rihanna și ASAP Rocky

Numită balaclava, căciula tip cagulă, este o piesă must-have în sezonul rece din 2022. Cu o astfel de căciulă scapi și de grija unei eșarfe. Aceste trend este la fel de prezent în moda masculină, cât și în cea feminină. Kanye West a adoptat deja acest accesoriu, așa cum au făcut-o și Rihanna și iubitul ei, rapperul ASAP Rocky.

Pantalonii cu talie joasă

christina aguilera

Pantalonii cu talie joasă, în special cei din jeans, sunt la mare căutare în 2022, întocmai ca acum 20 de ani. Blugii skinny nu mai sunt la modă. Vedete precum Dua Lipa sau Emily Ratajkowski poartă încă de vara trecută pantaloni care le lasă cât mai mult din abdomen la vedere.

Citește și: Tendințe 2022. Care sunt coafurile la modă anul acesta

Curelele cu lanțuri

moda 2002

La mare căutare în anii '90, curelele cu lanțuri sunt din nou populare, la fel ca bijuteriile care se înfășoară pe abdmonul gol sau peste o rochie mulată din tricot.

Gențile în culori puternice

moda 2002

Adaugă un plus de culoare și scoate din anonimat orice ținută adăugându-i o geantă într-o nuanță puternică de verde, galben, roz sau albastru.

Jachetele și cămășile supradimensionate

moda 2002

Pentru un plus de lejeritate, de confort și pentru un aer relaxat, poți alege să porți cămăși sau jachete supradimensionate, care oferă fluiditate. Pe dedesubt poți pune doar un sutien care se pretează a fi purtat pe stradă.

Citește și: Tendințe machiaj 2022. Care sunt trendurile în materie de make-up anul acesta

Fustele mini

chiara ferragni

Fustele mini sunt din nou în trend. Experții în fashion spun că această revenire este o îmbinare între dorința tinerilor de a experimenta moda și de a explora imaginea făcută celebră în muzica pop de vedete precum Christina Aguilera sau Britney Spears cu nostalgia generațiilor care au prins moda fustelor cât mai scurte în plină glorie. În imaginea de mai sus, Chiara Ferragni, una dintre cele mai cunoscute influencerițe din lume și creatoarea unui adevărat imperiu digital, a îmbinat trei trenduri ale lui 2022: fusta mini, jacheta supradimensionată și geanta colorată.

Strălucirea

Paris Hilton

Indiferent că vorbim despre rochii din paiete, topuri din lurex sau genți sclipitoare, orice e strălucitor e și în trend. În poza de mai sus, Paris Hilton arată o combinație între un verde fluorescent și o strălucire dată de aplicații cu pietricele.

Citește și: 12 filme despre modă pe care trebuie să le vezi. De la „Funny Face”, la „Coco Before Chanel” și „House of Gucci”

Foto: Profimedia, Shutterstock

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri