Bergdorf Goodman Hosts The Launch Of Victoria Beckham Denim
Moda

Victoria Beckham, cea mai stilată femeie din Europa. Pe ce loc se află Kate Middleton în topul celor mai elegante celebrități

Victoria Beckham a fost aleasă Top Style Icon în Europa după ce a surclasat-o pe Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, aflată pe locul 2, conform clasamentului realizat de platforma de modă online Farfetch.

De-a lungul timpului, Victoria Beckham a avut o mulțime de alegeri neinspirate în ceea ce privește vestimentația, însă cu timpul s-a întrecut pe sine, iar anul acesta este considerată cel mai bine îmbrăcată femeie din Europa.

Ducesa de Cambridge, în 38 vârstă de ani, cunoscută pentru dragostea sa pentru brandurile high street și combinațiile de culori inteligente, este singura persoană din cadrul Casei Regale a Angliei inclusă în top 10, precizează site-ul menționat, Ducesa de Sussex și Regina nefiind incluse în lista celor mai bine îmbrăcate femei.

În top 10 au mai fost incluși: influencer-ul italian Chiara Ferragni, regina stilului american Olivia Palermo și vedeta pop Ellie Goulding.

VEZI SI: Michael B. Jordan a fost desemnat “cel mai sexy bărbat în viață” de către revista People

Anul acesta, italienii au fost desemnați cei mai stilați și mai bine îmbrăcați din Europa, Marea Britanie ocupând locul patru, după Franța și Spania. Italia, țara care găzduiește designeri de renume mondial și numeroase case de modă, inclusiv Prada, Versace și multe altele, a ocupat primul loc în sondajul internațional realizat pe 14.000 de adulți din întreaga Europă.
Franța, locul unde se întâlnesc cele mai cunoscute branduri de lux, cum ar fi Saint Laurent, Balenciaga și Balmain, se remarcă printr-o urcare spectaculoasă pe locul doi.

Cele mai elegante 10 femei din Europa sunt:

1. Victoria Beckham
2. Kate Middleton
3. Chiara Ferragni
4. Olivia Palermo
5. Ellie Goulding
6. Alexa Chung
7. Jane Birkin
8. Anna Cleveland
9. Lizzy Hadfield
10. Bonnie Strange

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?