lenjerie bebelus
Parenting

Bebelus care se odihneste pe lenjeria potrivita

Cum alegi lenjeria de pat potrivita pentru un bebelus

Alegerea potrivita a lenjeriei de pat, a pernutei sau saltelei pentru bebelusul tau ii va spori confortul, ii va asigura un somn linistitor, odihnitor si ii va proteja sanatatea.

Primul lucru pe care trebuie sa il urmaresti cand achizitionezi lenjeria de pat este siguranta copilului. Asta inseamna sa optezi pentru materiale organice, dimensiuni adecvate si sa afli ce vopsele au fost folosite la pictarea lenjeriei.

Materialul din care este realizata lenjeria trebuie sa fie de cea mai buna calitate si 100% natural. Cele din textile organice si ecologice sunt recomandate pentru ca nu contin chimicale care ii pot cauza alergii, eczeme, iritatii copilului tau. Investitia merita pe deplin findca, chiar daca sunt mai scumpe, tesaturile vor rezista in timp.

Dimensiunea lenjeriei este foarte importanta. O lenjerie de pat prea mare creste riscul de sufocare la bebelusi, iar un material sintetic il predispune pe copil la alergii si afectiuni ale pielii.

Masoara cu grija cearceaful si alege unul cu elastic pentru ca se fixeaza si nu aluneca, scazand riscul ca micutul sa se sufoce.

Opteaza pentru lenjerii de pat care au incluse aparatoare de patut sau saltea. Ele il vor feri pe bebelus de accidentele provocate de lovirea barelor patutului.  

Lenjeriile viu colorate pot fi periculoase pentru cei mici daca sunt vopsite cu substante chimice toxice. Citeste cu atentie eticheta lor pentru a te asigura ca il scapi pe prichindel de afectiuni precum dermatite, alergii.

Etichete: nastere , sarcina , bebelus , copil

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri