jlo3
Relatii

Jennifer Lopez, Ben Affleck. Sursa foto: Profimedia

Adevăratul motiv pentru care Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au despărțit în 2003, cu doar câteva zile înainte de nuntă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvăluit adevăratul motiv din spatele despărțirii lor din 2003. Cele două staruri aveau să se regăsească aproape două decenii mai târziu și să ajungă într-un final în fața altarului.  

Pentru artista în vârstă de 54 de ani, verigheta pe care o poartă acum simbolizează o poveste mult mai profundă. După cum a explicat chiar ea, a experimentat ani de dezamăgiri în dragoste până să-l reîntâlnească pe actorul din „Argo”. 

De ce nu a funcționat prima dată relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck?

„Eu și Ben ne-am despărțit cu trei zile înainte de nunta noastră”, a povestit JLo în noul ei documentar, „The Greatest Love Story Never Told”. „Aveam o nuntă mare deja planificată, și cu trei zile înainte am cedat presiunii”.

Ben a fost de acord cu soția sa, explicând că motivul din spatele rupturii a fost „atenția excesivă asupra vieții noastre private”.

Cu toate acestea, cuplul este de părere acum că anularea primei nunți i-a condus pe fiecare într-o călătorie de cunoaștere, cu adevărat, a propriei persoane, una care, în cele din urmă, i-a ajutat să ajungă din nou împreună după 18 ani. S-au căsătorit într-o ceremonie în Las Vegas, în iulie 2022, înainte de a-și promite dragostea pentru totdeauna în cadrul unei nunți grandioase în Georgia, o lună mai târziu. 

„În toți acești ani, a fost foarte greu pentru că, pe lângă faptul că îmi pierdusem dragostea vieții, am simțit că mi-am pierdut și cel mai bun prieten pe care l-am am avut vreodată”, și-a amintit Jennifer despre timpul petrecut separat. „Și nu am putut vorbi atâția ani, iar asta a fost partea cea mai grea”.

Admițând că a fost „furiosă” pe Ben pentru o vreme, câștigătoarea premiului Grammy a continuat: „Dar acea durere ne-a pus pe amândoi pe un drum pe parcursul căruia am descoperit cum să fim mai buni.”

În acea perioadă, Jennifer a născut doi copii, gemenii Max și Emme, pe care îi împarte cu fostul soț Marc Anthony. La rândul său, Ben a devenit tatăl a trei copii alături de fosta soție Jennifer Garner.

Lopez a recunoscut acum că și-a găsit liniștea după ce s-a iertat atât pe ea cât și pe Ben pentru problemele lor din trecut.

„Simt că am reușit. Am făcut ceva bun cu viața mea. Sunt mândră de asta."

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?