Motivul pentru care un bărbat își înșală constant soția/ Shutterstock
Relatii

Motivul pentru care un bărbat își înșală constant soția/ Shutterstock

Motivul pentru care un bărbat își înșală constant soția: „Merit să mă bucur de viață”. Are doi copii, dar nu-l interesează

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, cunoscut doar ca Nate, a dezvăluit că își înșală constant soția, justificându-și comportamentul prin dorința de a-și trăi viața la maxim înainte de a deveni „urât” și „bătrân”. Deși este căsătorit și are doi copii, Nate duce o viață dublă, căutând aventuri pe termen lung cu alte femei prin intermediul unei platformei de socializare, destinată celor căsătoriți care caută relații extraconjugale.

Nate susține că se bucură de fiecare oportunitate de a-și explora dorințele, deoarece acest lucru îi permite să nu mai pună presiune asupra soției sale pentru a-i satisface nevoile. „Îmi iau prăjitura și o mănânc în altă parte”, explică el, adăugând că riscul și fiorul de a duce o viață dublă sunt elementele care îl motivează să continue.

Citește și: Iubitul ei și-a înscenat propria moarte pentru a pune capăt relației: „Spunea că sunt prea lipicioasă”

Prima sa aventură a avut loc acum aproximativ nouă ani, la o petrecere de Crăciun, și de atunci a avut șase relații de lunga durată în timpul căsniciei cu soția sa. Deși prima experiență l-a lăsat cu sentimente de vinovăție, Nate a realizat curând că își dorește să continue. „Folosesc site-ul de aproximativ șapte ani”, spune el. „Am avut prima mea aventură cu șefa mea, iar dinamica puterii m-a stârnit cu siguranță.”

Nate are mare grijă să-și ascundă infidelitățile, folosind conturi de e-mail noi pentru fiecare relație și ștergând toate dovezile din telefon. „Nu vreau să fiu prins niciodată. Riscurile sunt mari, dar merit să mă bucur de viață”, explică el.

Citește și: Povestea unor tineri care sunt împreună de 14 ani și au o relație deschisă: „Ne dorim o a doua mamă pentru fiul nostru, vrem ajutor”

De asemenea, el vorbește despre cum infidelitatea l-a făcut să se simtă mai împlinit și mai fericit în viață. „Vreau să încerc multe lucruri înainte de a deveni prea bătrân sau urât. Viața se poate schimba în orice moment. Fac lucruri pe care soția mea nu are intenția să le facă.”

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri