alimente care te fac sa mirosi urat
Sanatate

Aceste alimente te fac sa mirosi urat. Tu cat de des le consumi?

O buna igiena nu este suficienta pentru a elimina mirosurile neplacute pe care corpul tau le emana. Trebuie sa fii atenta si la ce mananci. Iata o lista cu alimente pe care ar trebui sa le introduci cu moderatie in dieta ta din cauza ca au anumite substante care iti fac pielea sa miroase urat:

  • Berea

Poate parea o optiune atractiva dupa o zi plina, dar se pare ca aceasta bautura te face sa mirosi urat pentru ca elimini prin transpiratie o parte din alcool.

  • Lapte si conopida

Daca vitamina D din iaurt lupta cu bacteriile care se formeaza in cavitatea bucala, afla ca laptele contine o substanta numita colina, care te face sa mirosi urat. La fel si conopida.

  • Vin

In functie de cantitatea de vin pe care o bei, trebuie sa stii ca exista si un efect advers. Consumarea in cantitati mari favorizeaza aparitia unui miros neplacut la nivelul pielii.

  • Cafea

Cafeaua ori alte bauturi pe baza de cofeina favorizeaza un mediu acid in corp, in acest fel poate aparea un miros neplacut al pielii.

  • Dovleac

Daca citricele iti imbunatatesc mirosul pielii, dovleacul contine tot colina. Aceasta substanta se metabolizeaza si se transforma intr-o substanta care acumulata poate sa dea un miros neplacut corpului tau.

  • Carnea rosie

Studiile arata ca, daca e consumata in mod regulat, carnea rosie te face si ea sa mirosi urat.

Etichete: regim , alimente , ingrijire , piele , igiena

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri