hidratarea in sarcina
Sanatate

Femeie insarcinata care face sport si se hidrateaza

Hidratarea in timpul sarcinii. Cata apa trebuie sa bei si cum te ajuta

In timpul sarcinii, hidratarea este esentiala atat pentru tine cat pentru bebelus. Asta pentru ca apa pe care o consumi in timpul sarcinii are efect detoxifiant, indeparteaza reziduurile si toxinele din organism.

Mai mult de atat, apa combate afectiunile renale si hepatice atat la mamica, cat si la copil.

Iar daca te temi de vergeturi, consumul de apa te va ajuta si in acest sens. Ea contribuie la intinderea pielii pe masura ce burtica iti creste, fiinca volumul de sange creste in mod semnificativ.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Indiferent daca iti este sete sau nu, indicat este sa bei intre 8-12 pahare (200 ml) pe zi. Daca faci sport, ai nevoie si de mai multa apa.

Trebuie sa stii ca doar apa iti poate asigura o hidratare adecvata. Unele bauturi pe care le consumam zilnic au un efect opus hidratarii: cele care contin cafeina ori zahar.

Pentru a ramane hidratata in aceasta perioada ia mereu dupa tine, cand iesi, o sticla de apa si nu astepta sa ti se faca sete pentru a lua cate o gura. Poti manca si alimente care au rolul de a te hidrata, de exemplu: castraveti, salata verde, mango, rosii, pepene.

Etichete: vergeturi , hidratare , piele , sarcina

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri