Acnee/ Shuttertock
Sanatate

Acnee/ Shuttertock

O femeie a reușit să-și vindece acneea schimbând un singur lucru în dieta ei. „Mi-a fost greu, dar acest lucru mi-a schimbat viața”

Acneea este o afecțiune des întâlnită la adolescenți și nu numai. Această problemă a tenului, nu doar că este dureroasă, dar afectează și încrederea de sine și modul în care persoanele care o au își trăiesc viața. De multe ori aceștia aleg să nu aibă o viață socială activă, din cauza petelor de pe față, și astfel își petrec timpul singuri, ajungând chiar la anxietate și depresie. 

Cu toate acestea, acneea se poate vindeca, atât prin tratamentele date de mediul dermatolog, cât și printr-un stil de viață sănătos. Sarah Hutchinson, un instructor de fitness în vârstă de 28 de ani, a suferit de acnee mulți ani, reușind să se vindece cu ajutorul unei simple schimbări pe care a făcut-o în dieta sa. Femeia a povestit totul pe contul său de TikTok, sperând să îi poată ajuta și pe alții.

Citește și: Scarlett Johansson, dezvăluiri despre lupta cu acneea de ani de zile. Trucul simplu care a ajutat-o să scape de coșuri

Sarah a mărturisit că acneea i-a afectat încrederea de sine și că s-a confruntat cu dureri cumplite din cauza afecțiunii. Era conștientă de felul în care arăta și de multe ori refuza să părăsească casa din cauza erupției de pete iritante de pe față. Cu toate acestea, ea a descoperit soluția care a ajutat-o să-și vindece acneea, declarând că o singură schimbare în dieta sa a făcut-o să nu se mai confrunte cu această problemă. 

Tânăra a renunțat să mai mănânce pâine, iar erupțiile au dispărut. Acum, viața ei s-a schimbat complet și, deși îi lipsește acest aliment, schimbarea a „meritat pe deplin”. 

Sarah Hutchinson/ TikTok
Sarah Hutchinson/ TikTok

„Mi-a fost greu, dar acest lucru mi-a schimbat viața. Îmi e dor de pâine albă, dar merită. Dieta este ca un stabilizator. Este uimitor să-mi recapăt încrederea și să mă simt bine cu mine din nou. Mă simt incredibil de norocoasă că nu am multe cicatrici”, a declarat Sarah Hutchinson. 

Citește și: Cum să scapi de petele post acnee. Top 6 remedii pe care le poți încerca acasă

Sarah susține că erupțiile sale au dispărut la doar șase săptămâni după ce a renunțat la carbohidrații rafinați, inclusiv la sandvișurile ei preferate cu șuncă, care erau făcute cu pâine albă.

„Oamenii nu realizează cât de comună este acneea sau că poate apărea, chiar și la vârsta adultă, atât la bărbați, cât și la femei. A fost oribil pentru mine. Avem umflături pe toată fața și a fost foarte, foarte dureros, încât mă făceau să plâng”, a adăugat Sarah. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri