taylor swift
Timp Liber

In fiecare an, revista Time alcatuieste o lista cu cele mai influente 100 de persoane din lume, iar cea de anul acesta a fost data publicitatii.

42 de femei, in top 100 TIME al celor mai influenti oameni din lume 2019

In fiecare an, revista Time alcatuieste o lista cu cele mai influente 100 de persoane din lume, iar cea de anul acesta a fost data publicitatii.

Personalitatile incluse sunt repartizate in cinci categorii: „Pionieri”, „Artisti”, „Lideri”, „Legende” si „Titani”.

Printre ele se numara politicieni, oameni de afaceri, ziaristi, sportivi si artisti. Cele 100 de nume nu sunt ierarhizate, insa sase sunt, totusi, scoase in evidenta deoarece revista le-a dedicat, simbolic, cate o coperta. Taylor Swift si Sandra Oh sunt doua dintre personalitatile care apar pe copertile revistei.

Cine sunt femeile incluse de TIME in top 100 cei mai influenti oameni 

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Astfel, in lista pionierilor au fost incluse Sandra Oh, Indiya Moore, Chrissy Teigen, Samin Nosrat, Arundhati Katju, Menaka Guruswamy, Naomi Osaka, Ezra Levin, Lynn Nottage, Tara Westover, Barbara Rae-Venter si Aileen Lee.

In lista artistilor se afla Regina King, Emilia Clarke, Brie Larson, Joanna Gaines, Ariana Grande, Glenn Close, Luchita Hurtado, Dream Hampton, Yalitza Aparicio, Clare Waight Keller.

Din categoria liderilor fac parte anul acesta Greta Thunberg, Alexandria Ocasio-Cortez, Jacinda Ardern, Jane Goodall si Leana Wen.

In categoria legendelor se gasesc Taylor Swift, Michelle Obama, Christine Blasey Ford, Lady Gaga, Radhya Almutawakel, Graine Griffin, Ailbhe Smyth, Orla O' Connor, Loujain Al-Hathloul.

Si pe lista titanilor se afla numele a sase femei: Jennifer Hyman, Gayle King, Pat Mcgrath, Alex Morgan, Vera Jourova si Marillyn Hewson.

Etichete: femei , oameni influenti , time

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri