bianca brad
Actualitate

Bianca Brad / Foto: Facebook

Bianca Brad, mesaj emoționant pentru femei, după ce s-a vindecat de cancer: „Frica este cel mai mare dușman al tău”

Bianca Brad, în vârstă de 56 de ani, a reușit să se vindece de cancer, iar acum le sfătuiește pe femei să meargă periodic la control, pentru a nu fi prea târziu.

Recent, actrița a fost prezentă la lansarea unui volum despre Maria Tănase, scris de Silviu Radu, unde a recunoscut că s-a regăsit în povestea artistei care a murit de cancer la vârsta de 49 de ani, după ce a refuzat să se trateze. Bianca le-a îndemnat pe femei să nu se lase cuprinse de frică și să meargă periodic la controale, pentru a preveni și pentru a trata din timp cancerul, având astfel mai multe șanse la viață. 

Citește și: Cătălin Botezatu a fost îndrăgostit până peste cap de Bianca Brad. Ce relație au avut cei doi: „A suferit mult”

„Este o boală care, de cele mai multe ori, dacă nu este genetică, este cauzată de un șoc emoțional”, a spus Bianca Brad într-un interviu pentru viva.ro.

Actrița a adăugat că, în ziua de azi, cancerul se tratează, însă este nevoie ca frica să fie eliminată, considerând-o cel mai mare aliat al bolii. 

„Acum, din fericire, nu mai este o condamnare la moarte. Desigur, contează foarte mult când este descoperit, de aceea prevenția este importantă, grija să te controlezi, să te duci la fiecare semn. Să nu stai în frică, să nu amâni mersul la control de frică, pentru că este cel mai mare dușman al tău și cel mai bun aliat al bolii. Deci, fără frică!', a mai declarat Bianca Brad.

Citește și: Bianca Brad a suportat cu greu pierderea fiicei la naștere, în urmă cu 16 ani: „M-am gândit să îmi închei socotelile cu viața”

Bianca Brad a făcut o paralelă cu Maria Tănase, declarând că artista nu și-a dorit să se trateze, lucru care i-a grăbit sfârșitul vieții. „Este păcat și trist când realizezi că ar fi putut fi altfel dacă ai fi procedat diferit. Frica trebuie eliminată, să iei măsuri să schimbi stilul de viață, să te informezi. Să trăiești frumos și să crezi în vindecare e foarte important. Setarea mentală este extrem de importantă. Din păcate, ea nu a avut parte de tratamente pentru că la vremea aceea nu erau atât de evoluate ca acum…”, a mai spus Bianca.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri