cadouri de sfantul nicolae
Timp Liber

Se apropie perioada cea mai asteptata de catre toti copiii. Asteptat cu nerabdare pentru a pune cadouri in ghetute, Mos Nicolae este primul prilej de bucurie pentru cei mici.

Ce cadouri poti face de Sfantul Nicolae? Unde poti gasi cele mai ieftine jucarii

Se apropie perioada cea mai iubita de catre toti copiii. Asteptat cu nerabdare pentru a pune cadouri in ghetute, Mos Nicolae este primul prilej de bucurie pentru cei mici.

Mai este putin la dispozitie pentru alegerea cadoului potrivit de Sfantul Nicolae, astfel ca am selectat cateva idei de cadouri simple, dar cu efect garantat pentru pici.

Cele mai intalnite cadouri pe care le aduce Mos Nicolae sunt dulciurile, cadourile amuzante si animale de plus. Pe langa acestea, copiii iubesc jucariile educative care le stimuleaza creativitatea si inteligenta.

Iata ce cadouri poti face de Mos Nicolae:

  • Jocuri creative

Acestea le permit celor mici sa isi dezvolte creativitatea si sa stabileasca pasiuni pentru viitor. Poti alege cadouri precum: seturi de colorat, carti de desenat, spuma de modelat etc. Le gasesti in librarii sau majoritatea magazinelor de jucarii.

  • Jocuri de constructie

Prichindeii iubesc seturile lego, cu magneti sau rotite. Ele sunt importante fiindca dezvolta abilitati motrice esentiale si ii ajuta sa afle ce vor sa se faca atunci cand vor creste.

  • Echipamente sportive sau haine

Daca micutul este pasionat de un anumit sport, acesta poate fi cadoul perfect pentru el. Fie ca este vorba de un costum de tenis, de fotbal, gimnastica, balet sau inot, aceasta surpriza va aduce zambetul pe buzele celor mici.

  • Carti

Exista foarte multe alternative: enciclopedii, carti de stiinta, de aventura, fabule, carti istorice sau SF.

  • Excursie de familie

Aceasta experienta noua si surprinzatoare ii va demonstra copilului ca timpul petrecut in familie e mai valoros decat orice altceva. Darul se traduce intr-o lectie de viata valoroasa.

Sursa foto: Shutterstock

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri