2023
Timp Liber

Ce spune numerologia despre 2023. / Foto: Shutterstock

Ce spune numerologia despre 2023. La ce să ne așteptăm de la anul asociat cu progresul și posibilitățile nesfârșite

După ce astrologii au trasat principalele direcții pe care merg nativii tuturor zodiilor în acest nou an, iată ce informații aduc numerologii despre 2023. 

Potrivit numerologiei, un sistem care atribuie semnificații numerelor pe baza modelelor și contextului antic, anul 2023 ar putea purta cu el o aură de descoperire, intuiție și compasiune în timp ce căutăm noi metode pe care să le folosim pentru a ne descoperi pe noi înșine și lumea din jurul nostru.

Citește și: Horoscop chinezesc 2023. Anul Iepurelui aduce schimbări pentru toți nativii zodiacului

Semnificația lui 2023 în numerologie

În numerologie, semnificația unui număr este derivată din suma cifrelor sale. În acest caz: 2+0+2+3= 7, 7 fiind numărul universal sub care stau energiile lui 2023. Șapte este în general asociat cu căutarea unui sens mai profund, conform lui Kamlesh Trivedi, astrolog și numerolog. Numărul 7 este special pentru că este conectat cu Neptun în astrologia occidentală, planetă conectată cu iluminarea spirituală și intuiția.

Cifra 7 ne poate lăsa adesea cu mai multe întrebări decât răspunsuri, cel puțin la început, spune numerologul Jasmine Wolfe. "Este un număr atât de spiritualitate, cât și de știință, deoarece ambele încearcă să răspundă la marile întrebări".

Citește și: Unde ar trebui să mergi în vacanță în funcție de zodie. Te vei simți ca acasă în aceste locuri

Este ușor de observat cum șapte a apărut în general în lume: șapte oceane, șapte continente, șapte chakre, șapte culori ale curcubeului, fiind lesne de văzut cum a devenit simbol al unei lumi mistice, asociat în numerologie cu sensul mai profund al lucrurilor.

2023, anul posibilităților nesfârșite

La rândul său, 2023, ca un "reprezentant" al cifrei 7, poartă cu el un potențial unic, fiind un an ideal pentru progresul personal și colectiv, pentru transformări și upgrade-uri, posibilitățile fiind nesfârșite.

Vibrația spirituală din 2023 ar putea da prioritate timpului petrecut reconectându-ne cu natura, iar energia anului ar putea fi una de deschidere către idei noi, fiind de bun augur și la nivel personal, și la nivelul societății. Acest lucru nu înseamnă că 2023 va aduce un fel de armonie sau aliniere universală, dar va exista un aer de compasiune și pace. Atributele personale precum iertarea și mila vor apărea mai des, 7 fiind un număr al vindecării emoționale, care poartă cu el un câmp de energie dulce, blândă și grijulie, care face totul să pară mai bun și mai strălucitor.

A șaptea casă din astrologie reflectă tărâmul relațiilor unu la unu, guvernate de semnul Balanței, orientat spre corectitudine. Șaptele este despre a ne ajuta și înălța pe noi înșine, dar și pe ceilalți în același timp, spun numerologii consultați de publicația Well and Good.

 

 

Etichete: numerologie , 2023

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri