concerte romania 2021
Timp Liber

Concertele și festivalurile anului 2021 în România. Ce super artisti vin la noi în țară

Dacă anul 2020 ne-a ținut în casă, departe de orice fel de distracție, anul 2021 pare readucă din vechea normalitate, odată cu începerea campaniei de vaccinare. Motiv pentru care organizatorii de concerte și festivaluri au început deja anunțe care vor fi marile evenimente ale anului 2021, de la care nu poți lipsi. Care sunt concertele și festivalurile anului 2021 în România? 

Iată care vor fi concertele și festivalurile anului 2021 în România

1. Electric Castle 8

La începutul lunii iunie, a anului 2020, s-a anunțat ediția 8-a  festivalului Electric Castle va fi amânată pentru 2021.
Intre timp, au fost confirmați primii trei artiști, care ne vor face mai frumoasă perioada 14-18 iulie a verii ce urmează: Twenty One Pilots, Gorillaz, Deftones, iar echipa organizatorică continuă pregatasca tot ce este mai bun din punct de vedere al lineup-ului.

Biletele EC8 sunt disponibile pe site-ul lor oficial, în tot felul de combinații de plată flexibilă, potrivite pentru această perioadă incertă.

2. Untold și Neversea

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Conform organizatorilor, ambele evenimente vor avea avea loc în vara anului 2021. Untold este programat pe 5-8 august, la Cluj, în timp ce Neversea va avea loc pe 8-11 iulie, în Constanța.

În plus, organizatorii pregătesc și un eveniment în premieră, în afara țării, numit "Untold Odyssey". Acesta presupune o croazieră în Marea Britanie, cu Dj cunoscuți la bord. Călătoria de cinci zile, între 9 și 13 iunie, va începe în capitala Italiei, după care va trece prin Ibiza și se va încheia în Barcelona, iar prețurile sunt destul de piperate.

3. Summer Well

Festivalul care are loc în fiecare an, în domeniul Stirbey, zona Bucurestiului, a fost nevoit își amâne aniversarea de 10 ani pentru anul 2021.
Evenimentul va avea loc în perioada 13-15 august și, deși trupele nu au fost încă anunțate, biletele sunt deja disponibile.

4. Rockstadt Extreme Fest

Este cel mai mare festival metal din România și va avea loc în vara anului 2021, între 5 și 8 august, la Râșnov. Încă nu au fost anunțate detalii legate de line-up, însă organizatorii au confirmat se află în negocieri cu trupele pentru reprogramare și vor urma informații clare despre cine va cânta la Râșnov.

VEZI SI: Vacanțe exotice 2021. Unde poți merge la plajă la început de an - Zanzibar si Maldive, noile destinații preferate ale românilor

5. Form Days

Prima ediție a festivalului va avea loc în 2021, intre 1-4 iulie, în comuna Gilău, Cluj Napoca. Este un festival pentru toată lumea, întrucât acoperă mai multe genuri muzicale, de la metal, la electro, rap, drum și bass, iar prețul abonamentelor este relativ ieftin.

6. Spliknot la București

Spliknot este cel mai așteptat concert metal al anului 2020. Evenimentul face parte din turneul mondial "We are not your Kind" și va fi primul concert al trupei americane în Romania.

Acesta a fost reprogramat pentru 21 iulie 2021, la Romexpo, București și va fi un concert metal impresionant.

VEZI SI: Cele mai frumoase sate tradiționale din Maramureș. Locurile de care te vei îndrăgosti la prima vedere

7. Celine Dion la București

Daca ești fan Celine Dion, nu poţi rata concertul cântăreței, care va avea loc pe 25 iulie, la Arena Națională. Biletele sunt deja dipsonibile, iar prețul acestora variază în funcție de pachetul ales

Dacă totul decurge bine cu pandemia, acestea vor fi concertele si festivalurile anului 2021 în România, la care puteţi participa.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri