interviu job tinute
Timp Liber

Oricat de frivol ar parea, prima impresie pe care o produce o tinuta aleasa corect poate fi un factor decisiv pentru angajare. Dar cum ar trebui sa arate un astfel de outfit?

Cum te imbraci la interviu pentru a face o prima impresie buna. Sfatul Annei Wintour

Atunci cand mergi la un interviu de angajare, ultima grija pe care iti doresti sa o ai este cea a hainelor pe care le vei purta.

In trecut, mai toata lumea purta costum la interviurile de angajare. Intre timp, lucrurile s-au schimbat, iar oamenii aleg sa para cat mai naturali.

Oricat de frivol ar parea, prima impresie pe care o produce o tinuta aleasa corect poate fi un factor decisiv pentru angajare. Dar cum ar trebui sa arate un astfel de outfit?

Anna Wintour, redactorul-sef Vogue si cea mai influenta femeie din lumea modei, a raspuns la aceasta intrebare in cadrul seriei sale de videoclipuri "Go Ask Anna", unde cititorii ii pot adresa orice intrebare.

"Este atat de interesant pentru mine cum se imbraca oamenii cand merg la interviuri. Uneori simti ca poarta haine pe care le-au cumparat in acea dimineata sau cu o noapte inainte si nu ceva care sa corespunda in vreun fel personallitatii si cui sunt ei ca persoana", a spus femeia.

"Cred ca toata lumea ar trebui sa isi aminteasca, indiferent ca au un interviu la Vogue sau in alta parte, ca nu angajam garderoba. Dulapul tau nu va face treaba pentru tine - este vorba de cine esti si ce stii sa faci", a raspuns ea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu toate acestea, care sunt tinutele care au sanse mari sa faca cea mai buna figura?

"O sa imi amintesc pentru totdeauna un tanar care a venit imbracat intr-o rochie si cu o geanta de mana si i-am dat locul de munca pe loc. Trebuie sa te imbraci pentru tine. Este valabil pentru orice loc de munca pentru care candidezi. Cred ca nu iti faci niciun serviciu daca iti falsifici stilul", a incheiat redactorul Vogue.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri