shutterstock_630924611
Timp Liber

Destinatii ideale pentru luna de miere. Pe care dintre ele o alegi?

Luna de miere este o perioada magica pentru fiecare cuplu proaspat casatorit, de care isi va aduce aminte toata viata. De aceea, destinatia de vacanta este extrem de importanta. Iata o lista cu cateva locuri superbe, ideale pentru o astfel de perioada unica:

Mauritius

Superbul Mauritius te va cuceri cu nisipurile sale albe sub forma de pulbere. Cu plajele sale pline de palmieri, este unul dintre cele mai romantice locuri unde ai putea sa iti petreci luna de miere. Si daca nu vrei sa explorezi lagunele albastre ori insulele de corali, poti practica sporturi nautice, sa te distrezi in cluburi sau sa iei masa la unul dintre restaurantele traditionale ale minunatei insule.

Seychelles

Golfuri virgine, plaje albe cu nisip curat si apa turcoaz. Ce poate fi mai frumos? Cu peste 115 insule tropicale, Seychelles este un loc de vis unde te poti relaxa dupa planificarea nuntii perfecte. Ai o multime de hoteluri de pe insulele principale de unde poti alege, ca sa nu mai vorbim de insulele care sunt mai putin frecventate, unde poti petrece clipe de neuitat alaturi de sotul tau.

Santorini

E bijuteria marii Egee si una dintre cele mai vizitate insule ale Greciei. Apusuri de poveste, apa turcoaz, plaje superbe si casute albe scaldate in soare. Te-a cucerit deja? Ei bine, afla ca o luna de miere in Santorini te poate duce la 250-300 de euro de persoana, cu zborul si cazarea incluse. Fiindca vara este extrem de aglomerata, de preferat ar fi sa alegi luna iunie sau septembrie.

Zanzibar

E situat la doar 35 de kilometri de coasta Tanzaniei si este un loc care se afla in topul destinatiilor de luna de miere. Resorturile de lux, plajele ca scoase din cartile postale te vor face sa pierzi notiunea timpului si sa te bucuri din plin de viata pe insula. Nimic mai binevenit dupa ce ai organizat nunta, nu? Nici preturile nu sunt ridicate - pentru 12-13 zile poti plati undeva la 500-600 de euro de persoana.

Noua Zeelanda

Daca nu iubiti marea si sa pierdeti timpul la plaja, dar adorati natura, activitatile in aer liber si sportul, Noua Zeelanda este destinatia perfecta. Aceasta ofera locuri potrivite pentru rafting, catarari pe munte, pescuit. De asemenea, este si o regiune cu vulcani activi.

Paris

Capitala iubirii nu putea sa lipseasca din aceasta lista. Paris pare un oras construit special pentru ca indragostitii sa se simta ca in Rai. Daca stiti sa va organizati, sa cautati o cazare buna, dar si locuri unde sa mancati, veti avea cu siguranta o luna de miere de neuitat.

Lisabona

Fructe de mare, vin delicios, fado, obiective turistice deosebite. Unde mai pui ca este una dintre cele mai ieftine si putin aglomerate capitale europene! Iata de ce Lisabona este o alegere inspirata pentru o luna de miere romantica.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri