Un bărbat și-a dus amanta în luna de miere pe care o rezervase fosta lui iubită/ Shutterstock
Divertisment

Un bărbat și-a dus amanta în luna de miere pe care o rezervase fosta lui iubită/ Shutterstock

Un bărbat și-a dus amanta în luna de miere pe care o rezervase fosta lui iubită. Reacția femeii a devenit virală în mediul online

Povestea unei femei a devenit virală în mediul online, după ce aceasta a mărturisit că soțul ei și-a dus amanta în luna lor de miere. Pentru că nu știa cum să procedeze mai departe, femeia a cerut sfaturile internauților. 

Femeia a dezvăluit că ea și soțul ei erau împreună de opt ani și că lucrurile au început să meargă din ce în ce mai prost în perioada când își organizau nunta. 

„Relația noastră a început când eram colegi de liceu. Am terminat împreună școala și ne-am ajutat reciproc să ne dezvoltăm în carieră. Ne-am cumpărat o casă împreună și l-am iubit cu toată ființa mea. Călătoresc foarte mult cu job-ul meu, dar nu am știut că asta o să fie o problemă pentru noi. Până când am început să văd niște semnale de alarmă. S-a răcit față de mine și, chiar dacă încercam să condimentez relația noastră, el era distant”, a început femeia să povestească.

Citește și: Cum a aflat o femeie că este înșelată de iubitul ei. Bărbatul a apărut din greșeală la televizor 

Ea a mai adăugat că partenerul ei începuse să iasă destul de des cu prietenii în oraș după muncă, lucru pe care nu-l făcea înainte. „Credea că e stresat la serviciu și cu nunta și nu am vrut să-l deranjez. Am încercat să-i ofer spațiul de care are nevoie”, a continuat aceasta. „Într-o seara nu m-am putut abține și i-am verificat telefonul. Am văzut că vorbea cu o colegă și erau destul de apropiați.”

Pentru că nu a vrut să înceapă o ceartă cu iubitul ei, femeia l-a întrebat în următoarea zi dacă este totul în regulă: „L-am întrebat dacă nunta îl deranjează și dacă asta e cumva sursa stresului. I-a zis că aș anula cu plăcere nunta dacă asta înseamnă să ne salvăm relația. Atunci mi-a spus că nu știe dacă merită să o mai salvăm. Plângeam amândoi pe canapea, era o mizerie absolută. Mi-a zis ca avea programată o întâlnire în noapte aia și a plecat. S-a întors la șase dimineața. Am așteptat să adoarmă și i-am verificat din nou telefonul. Am aflat că fusese la colega lui, așa că a salvat conversația. Nu voiam să-l las să mă aburească, voiam dovezi.”

Devastată de situație, femeia a povestit că l-a trezit pe iubitul ei aruncându-i telefonul în brațe. L-a întrebat cine este femeia și el i-a recunoscut că a cunoscu-o la o petrecere de la birou și că doar s-au sărutat. 

„El jură chiar și astăzi că doar s-au sărutat. Dar nu sunt idioată. Știu că doi adulți care se văd la ore așa târzii nu o fac doar pentru un sărut”, a povestit femeia. 

Citește și: O femeie de 38 de ani, criticată dur pentru felul în care și-a felicitat fiul adolescent după un meci: "Eram convins că e iubita lui"

Cei doi au decis să se despartă, iar femeia a mărturisit că îi este foarte greu, mai ales că fostul ei logodnic este acum într-o relația cu femeie cu care o înșelase. 

„Trebuia să ne căsătorim luna aceasta și de asta îmi este foarte greu. Dar cel mai mult mă doare că el a dus-o pe ea în luna noastră de miere. Nu pot să cred că cineva ar face ceva atât de urât. I-am dat acestui om sufletul meu și l-a zdrobit fără măcar să clipească.”, a mai spus femeia. 

Postarea sa de pe Reddit a strâns mii de comentarii și de aprecieri. Utilizatorii și-au arătat compasiunea pentru femeia care suferea și au încercat să o consoleze: „Dacă mai ai inelul, vinde-l și ia-ți ceva drăguț de bani”/ „Nu-ți face griji! O să-i facă și ei exact ce ți-a făcut și ție”/ „Consideră că ești binecuvântată că ai scăpat de un așa om. Foarte bine că nu ați apucat să vă căsătoriți”. 

Etichete: luna de miere , relatie , inselat

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri