destinatii luna de miere 2020
Timp Liber

Destinatii pentru luna de miere 2020. Cele mai in voga atractii turistice pentru o vacanta romantica

Publicatiile internationale de specialitate au intocmit lista celor mai potrivite destinatii pentru vacante romantice. Daca te mariti in 2020 si nu te-ai gandit unde vrei sa pleci in luna de miere, iata cateva destinatii perfecte.

  • Maroc

Marocul a devenit o locatie cool, unde se deschid tot mai multe muzee si hoteluril exotice. O luna de miere petrecuta aici va veni la pachet cu un cumul de experiente senzoriale si provocari pe masura, de care tinerii insuratei isi vor aminti pentru tot restul vietii.

  • Paros, Grecia

In timpul crizei financiare din 2008, grecii instariti si-au vandut conacurile din Mykonos si s-au mutat in Paros, unde preturile erau mai accesibile. Zece ani mai tarziu, locul e plin cu hoteluri de tip boutique si taverne autentice, vopsite in alb si albastru. Practic, e un loc care reproduce farmecul din Mykonos fara aglomeratia si agitatia de acolo.

  • Sumba, Indonezia

De cand Bali s-a supraaglomerat, insula Sumba a devenit noua locatie indoneziana preferata a calatorilor profesionisti. In curand, ea va deveni la fel de cautata ca Bali, mai ales ca s-a dezvoltat enorm din punct de vedere turistic. Nu multi stiu, insa actrita Jennifer Lawrence si-a petrecut luna de miere aici.

  • Africa de Sud

Pe masura ce tot mai multi miri se gandesc la luna de miere ca la ultima calatorie exotica si aventuroasa inainte de a avea copii, locurile precum Africa de Sud devin tot mai populare. Zonele turistice din aceasta tara sunt presarate de emotie, viata salbatica, peisaje uimitoare si o cultura vibranta, de care doi tineri soti se pot bucura din plin.

  • Copenhaga

Castele grandioase si un stil de viata intim, placut, cu lumanari, vin, dulciuri si foc de semineu. Celor care prefera o luna de miere romantica, specialistii le recomanda sa incerce o vacanta daneza, indiferent de anotimp. Important e sa-si potriveasca tinute potrivite si sa fie dispusi sa faca fata oricarei provocari!

  • Slovenia

Slovenia este tara castelelor, campiilor verzi, varfurilor montane acoperite de zapada, izvoarelor termale si al celui mai verde oras continemtal, Ljubljana. Din fericire, nu este inca supraincarcata cu turisti, ceea ce inseamna ca e perfecta pentru cei care detesta aglomeratia. In 2020, Slovenia debuteaza in Ghidul Gastronomic Michelin, dovada a scenei sale gastronomice infloritoare.

  • Vietnam

Vietnamul are de toate: plaje, cultura colorata, rauri spectaculoase, repere coloniale franceze, orase sofisticate si mancare delicioasa! Orasele Chi Chi Minh si Hanoi sunt metropole majore, in timp ce Hoi An, Mui Ne si Hue ofera un farmec rural interesant pentru calatorii carora le place sa exploreze.

Foto: Shutterstock

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri