cadouri de craciun 2019
Timp Liber

Fie ca esti in cautarea unui cadou de Craciun pentru iubit, sot, tata, mama, copii sau prieteni, iata cateva idei de daruri care sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi:

Idei cadouri de Craciun. Ce surprize simpatice poti face celor dragi

Fie ca esti in cautarea unui cadou de Craciun pentru iubit, sot, tata, mama, copii sau prieteni, iata cateva idei de daruri care sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi:

Cadouri de Craciun pentru iubit/ sot

Curea

O alegere cat se poate de inspirata, cu care nu ai cum sa dai gres, este reprezentata de o curea din piele naturala, cat mai masculina.

Gadget

Barbatii iubesc tehnologia, asa ca ii poti darui gadgetul mult dorit. Daca nu stii ce anume vrea, poti alege o pereche de casti noi, o tableta sau chiar un aparat de fotografiat.

Ceas

Stim deja ca barbatii adora ceasurile si, cu siguranta, iubitul/sotul tau nu face exceptie de la aceasta regula nescrisa. Alege un ceas simplu, masculin, pe care il poate purta la orice tinuta.

Cana cu mesaj personalizat

Acest cadou este unul amuzant si potrivit pentru toti cei dragi. Mesajul personalizat o poate transforma in unul dintre cele mai haioase si inedite daruri. Iti trebuie doar multa imaginatie.

Cadouri de Craciun pentru copii

Carti

Cartile de povesti sau cele de colorat sunt un cadou care cu siguranta il va bucura pe cel mic.

Haine

Daca piticul tau este un mic fashionist, poti opta pentru hainute. Fie ca vorbim de o rochita sau un costum pe care le poate purta la un eveniment special ori pijamale pufoase care sa ii tina de frig iarna, cel mic sigur va zburda de fericire cand va deschide cadoul de la Mos Craciun.

Accesorii pentru par/ bijuterii cu model

Stim ca fetitele sunt cochete si adora sa isi aranjeze parul. Ii poti achizitiona printesei tale un set de accesorii pentru par sau bijuterii care sa aiba aplicatii sau modele cu personajele din desene.

Cadouri de Craciun pentru mama

  • Un poncho calduros

Fa-i zilele de iarna mai usor de suportat. Un poncho calduros o sa ii pastreze zambetul pe chip, iar imbratisarile ei vor fi mai calduroase.

  • Colier

Stim ca in aceasta perioada atentia femeilor se indreapta spre rochii si accesorii pe care sa le poarte in noaptea dintre ani. Ofera-i mamei tale un colier si mai mult ca sigur o vei face sa zambeasca.

  • Set cu ceaiuri

Daca iubeste ceaiul, poti sa contribui la acest tabiet feminin si sa ii cumperi de Craciun un set de ceaiuri cu arome speciale sau poate chiar cescute din care sa-l serveasca.

  • Cadou handmade

Daca nu ai bani pentru cadouri pretentioase, nu trebuie sa iti faci probleme -  mamele isi doresc dovezi de iubire din partea copiilor. Un cadou handmade, in care ai pus suflet, poate fi mai pretios decat orice alt dar.

Cadouri de Craciun pentru tata

Sticla de vin

O sticla de vin vechi, pe care sa o deschida la un eveniment special, insotita de accesorii, e un cadou care i-a facut pe multi barbati sa zambeasca.

Halba de bere personalizata

Iubeste berea? Tocmai bine! Ii poti darui o halba de bere personalizata special pentru el.

Parfum

Aroma sa preferata, impachetata intr-un ambalaj specific Craciunului, cu siguranta ii va aduce zambetul pe buze.

Cadouri de Craciun pentru prieteni

Cosmetice

Oricat ar fi de mare colectia de makeup, tot sunt cateva produse pe care ni le dorim cu ardoare. Sigur ai auzit-o pe prietena ta cea mai buna vorbind despre un fond de ten sau o crema pe care vrea sa o incerce. Fa-i o surpriza si achizitioneaza-le pentru ea.

Geanta/rucsac

Niciodata nu avem suficiente genti. Alege una de calitate, care are un model clasic, pe care sa o poata purta la orice ocazie.

Esarfa

E sezonul perfect in care putem purta esarfe calduroase, care sa ne scoata tinutele din anonimat.

Bratari personalizate

Daca vrei un cadou special, opteaza pentru doua bratari pe care sa fie gravata data in care v-ati cunoscut. Va veti aminti una de alta de fiecare data cand veti privi bijuteria de la incheietura.

Sursa foto: Shutterstock.com

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri