cadouri copii craciun
Timp Liber

Cadouri de Craciun pentru copii. Surprizele care ii vor bucura pe cei mai mofturosi micuti

Fiecare dintre noi se gandeste cum sa gaseasca cel mai potrivit cadou pentru fiecare membru al familiei, dar si pentru prietenii apropiati. Cea mai complicata misiune ramane, fara niciun dubiu, alegerea unor cadouri de Craciun pentru copii.

Avem insa cateva idei pentru cei care cauta niste daruri perfecte pentru cei mici:

  • Jucarii

Copiii adora jucariile indiferent de forma, dimensiuni si culori. Important este sa se invarta, sa cante ori chiar sa vorbeasca. Poti opta pentru jucarii de plus, figurine din desenele animate preferate ori Lego, tablite metalice si seturi de plastilina.

  • Carti

Cartile de colorat sau de povesti sunt iarasi un cadou care cu siguranta il va bucura pe cel mic.

  • Excursie

Daca este darnic, Mos Craciun ii poate aduce o excursie la Disneyland, unde micutul va intalni toate personajele desenelor preferate.

  • Haine

Daca piticul tau este un mic fashionist, poti opta pentru hainute. Fie ca vorbim de o rochita sau un costum pe care le poate purta la un eveniment special ori pijamale pufoase care sa ii tina de frig iarna, cel mic sigur va zburda de fericire cand va deschide cadoul de la Mos Craciun.

  • Accesorii pentru par/ bijuterii cu model

Stim ca fetitele sunt cochete si adora sa isi aranjeze parul. Ii poti achizitiona printesei tale un set de accesorii pentru par sau bijuterii care sa aiba aplicatii sau modele cu personajele din desene.

  • Patine

E iarna, iar cei mici adora sa mearga la patinoar. Cu atat mai mare ar fi veselia daca ar avea propria pereche de patine personalizate.

Citeste si:

Mesaje de Craciun. Urari pe care le poti face de sarbatori celor dragi

Mesaje de Anul Nou. Idei pentru cele mai frumoase urari de Revelion

Etichete: craciun , cadouri , idei cadouri , copii

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri