Meghan Markle/ Profimedia
Divertisment

Meghan Markle/ Profimedia

Meghan Markle a apărut din nou fără inelul de logodnă. De ce a renunțat soția prințului Harry să mai poarte bijuteria 

Meghan Markle și prințul Harry au fost prezenți zilele trecute la Summitul Părinților Fundației Archewell, eveniment care a făcut parte din Festivalul Zilei Mondiale a Sănătății Mintale al Project Healthy Minds. Ducii de Sussex au călătorit din nou în New York, fiind pentru prima când revin de la urmărirea „aproape catastrofală” din oraș, care a avut loc în luna mai a acestui an. 

Cu toate acestea, evenimentul care a avut loc zilele trecute s-a desfășurat fără incidente. Fosta actriță din Suits și soțul ei, prințul Harry, au ținut un discurs în fața publicului de la Summit, iar un lucru a atras atenția participanților. 

Ducesa a apărut din nou fără inelul de logodnă în valoare de 270.000 de lire sterline, pe care Harry i l-a oferit în anul 2017. Bijuteria conține diamantele din colecția regretatei sale mame, prințesa Diana. 

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia
Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia

Citește și: Gestul făcut de Meghan Markle care arată că relația dintre ea și prințul Harry s-a schimbat: „A părut foarte încrezătoare”

Nu este prima dată când Meghan este văzută fără inel. Au apărut numeroase speculații cu privire la motivul pentru care aceasta nu-l mai poartă, iar Joanna Wyganowska, expert în design și gemolog la Queensmith, afirmă că există „motive foarte întemeiate”. Aceasta susține că Meghan a simțit că bijuteria este „prea valoroasă” și alege să o poarte doar la „ocazii speciale”. 

„Inelul de logodnă al lui Meghan Markle a fost una dintre cele mai așteptate și celebrate bijuterii apărute în ultimii ani, de când Harry a cerut-o în căsătorie în 2017. Inelul cu trei diamante este un triumf în designul clasic, dar contemporan, având un diamant mare, alungit, estimat la 4 carate. Se estimează că bijuteria costă undeva între 200.000 și 270.000 de lire sterline.”, a declarat Joanna, etichetând piesa „de neprețuit și cu o valoare sentimentală uriașă”, ceea ce înseamnă că Meghan ar putea opta să evite să o poarte de „teamă să nu o deterioreze”. 

Citește și: Ce s-ar întâmpla în relația lui Meghan Markle și a prințului Harry: „Trăiesc vieți separate”. Cei doi par a avea dorințe diferite

De asemenea, un alt motiv invocat de Joanna ar putea și faptul că Meghan și-a dus bijuteria la modificat. „Se întâmplă ca pe măsură ce ne schimbăm de-a lungul vieții să avem nevoie de modificări la inelele de logodnă. Nu este neobișnuit ca acestea să aibă nevoie de o redimensionare de-a lungul anilor. Un inel de logodnă este ceva ce poate fi purtat în fiecare zi și, prin urmare, se poate deteriora.”

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri