Meghan Markle și prințul Harry la jubileul de platină
Divertisment

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018. / Foto: Profimedia

Meghan Markle și prințul Harry, vacanță romantică pe insula miliardarilor. Fosta actriță a purtat o rochie de peste 5.000 de lire

Meghan Markle și prințul Harry au plecat într-o vacanță romantică, departe de ochii publicului. Cei doi au fost surprinși pe insula tropicală Canouan, descrisă drept locul unde „miliardarii merg pentru a scăpa de milionari”. 

În fotografia publicată pe rețelele de socializare, ducii de Sussex sunt văzuți plimbându-se de-a lungul unei străzi din Canouan, o insulă minusculă din Saint Vincent și Grenadine, după ce au vizitat un magazin cu alimente gourmet.

Fosta actriță în vârstă de 42 de ani a purtat o rochie lungă, croșetată, care se vinde cu prețul de 5.400 de lire sterline și pe care casa de modă franceză o descrie ca fiind „un design croșetat manual, realizat dintr-un mozaic proiectat în forme organice tricotate din lână și mătase. Silueta fluidă, până la glezne, conferă o alură feminină”. Ea a adăugat ținutei și o pălărie albă, pe care a asortat-o cu o geantă supradimensionată și pantofi cu talpă joasă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Ce s-ar întâmpla în relația lui Meghan Markle și a prințului Harry: „Trăiesc vieți separate”. Cei doi par a avea dorințe diferite

În același timp, prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, a purtat pantaloni scurți bleumarin, pe care i-a combinat cu un tricou alb simplu și papuci. Fotografia obținută de DailyMail a fost făcută de un turist, care a declarat pentru sursa citată că cei doi „păreau fericiți”. 

„Când Harry a ieșit din magazin, s-a izbit ușor de unul dintre butoaiele de afară și amândoi au chicotit. Meghan i-a întins mâna și au plecat la plimbare. Pur și simplu păreau fericiți că au o vacanță doar pentru ei”, a declarat persoana care a făcut fotografia. 

Canouan este cunoscut ca locul în care „miliardarii merg pentru a scăpa de milionari”. Nu se știe unde s-au cazat cei doi și nici dacă Archie, în vârstă de 4 ani, și Lilibet, în vârstă de 2 ani, sunt alături de ei în vacanță.

Citește și: Gestul făcut de Meghan Markle care arată că relația dintre ea și prințul Harry s-a schimbat: „A părut foarte încrezătoare”

Cu o populație care depășește cu puțin 12.000 de locuitori, mica insulă Canouan se află în arhipelagul din Caraibe St. Vincent și Grenadine. Locația este cunoscută pentru plajele sale, cea mai celebră fiind plaja Grand Bay, lângă orașul principal Charlestown. South Glossy Bay are ape calme și vedere la sudul Grenadinelor.

Harry și Meghan au plecat în vacanță imediat după ce au fost prezenți a un eveniment în New York, unde au marcat Ziua Mondială a Sănătății Mintale. Ei au participat la Summitul Părinților Fundației Archewell, eveniment care a făcut parte din Festivalul Zilei Mondiale a Sănătății Mintale al Project Healthy Minds. Ducii de Sussex au călătorit din nou în New York, fiind pentru prima când revin de la urmărirea „aproape catastrofală” din oraș, care a avut loc în luna mai a acestui an. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri