Prințesa Diana Kate Middleton și Meghan Markle
Actualitate

Prințesa Diana, Kate Middleton și Meghan Markle/ Profimedia Images

26 de ani de la moartea prințesei Diana. Cum sunt influențate Meghan Markle și Kate Middleton de aceasta

Oameni din toate colțurile lumii au fost întristați de moartea prințesei Diana, care s-a stins din viață la vârsta de 36 de ani, în urma unui accident rutier. Moștenirea ei continuă să trăiască, însă, prin fii ei, prinții Harry și William, dar și prin soțiile lor, Meghan și Kate Middleton.

Prințesa Diana a fost mereu considerată un simbol al eleganței, iar ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani și prințesa de Wales, de 41 de ani, au fost inspirate de multe ori de alegerile ei vestimentare, precum și de activitatea ei în ceea ce privește actele de caritate.

Prințesa Diana
Prințesa Diana, 1986, vizită în Japonia / Foto: Profimedia

Citește și: Motivul pentru care Harry i-a interzis lui Meghan Markle să se fotografieze lângă Taj Mahal. Totul a pornit de la prințesa Diana

Acum, însă, 26 de ani mai târziu de când prințesa Diana s-a stins din viață, jurnalistul Jonathan Sacerdoti a susținut că ea va continua să le influențeze pe Meghan și pe Kate.

ducii de cambridge si ducii de sussex
William, Kate, Meghan și Harry nu au schimbat nicio privire și niciun gest care să arate o reapropiere între ei. / Foto: Profimedia

„Moștenirea pe care prințesa Diana a lăsat-o este, cumva, o conștientizare. Femeile care s-au căsătorit cu fiii ei, care au intrat în familia regală, știu în ce s-au băgat, la bine și la rău”, a spus el, potrivit nypost.

„Au făcut acea alegere fiind conștiente de viața plină de privilegii și de lux pe care o vor duce, dar au avut în vedere și posibilele dificultăți și provocări care vin cu toate acestea”, a mai spus el.

Citește și: Gluma făcută de regele Charles, la doi ani după căsătoria cu prințesa Diana. De ce a spus că își dorea „două soții”

Totodată, un alt jurnalist a explicat că prințesa Diana ar fi îndrăgit-o pe Meghan Markle și ar fi ajutat-o să depășească presiunea pe care a întâmpinat-o când era membru al familiei regale.

„Diana ar fi fost umărul pe care Meghan Markle ar fi putut să plângă”, scria Christopher Andersen, autorul cărții „The King”.

„Cred că Diana le-ar fi oferit sfaturi utile lui Meghan și lui Harry despre cum să facă față dificultăților pe care le întâmpină”, ar mai fi scris el.

Prințesa Diana a murit în urma unui accident rutier

S-au scurs  26 de ani de la moartea prințesei Diana. Lady D și-a pierdut viață pe 31 august 1997. Se află la Paris și a murit în urmă unui accident de mașină, șoferul fiind orbit de blițul paparazzilor care o urmăreau.

Prințesa Diana
Prințesa Diana a fost o emblemă a stilului. / Foto: Profimedia

Citește și: Cei doi copii îi sunt mereu aproape! Cum și-a arătat Meghan Markle dragostea față de Archie și Lilibet în clipul ei aniversar

În timpul vieții, această a trebuit să facă față infidelității soțului sau, prințul Charles, a indiferenței pe care acesta o arată în public față de ea, dar și presei care încerca în continuu să afle detalii din viață lor privată. S-a luptat cu bulimia, dar și cu depresia post-natală. Acțiunile caritabile au fost evadarea emoțională a prințesei Diana, care în 1996 a divorțat de prințul Charles.

Citește și: Ce ar fi spus prințesa Diana despre decizia prințului Harry de a renunța la titlul regal. Cea mai bună prietenă a ei, declarații inedit

De la moartea acesteia, o serie de filme, musicals și expoziții i-au fost dedicate, precum și diferite intervenții culturale.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri