A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet/ Shutterstock
Actualitate

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet/ Shutterstock

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

O tânără în vârstă de 23 de ani a trecut prin dezamăgirea vieții sale atunci când a ales să călătorească aproape 2.000 de kilometri pentru a se întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet. Deși vorbeau de aproape trei ani, aceasta a descoperit că totul a fost doar o joacă pentru el. 

River Blake a plecat să-l întâlnească pe bărbatul pe care în considera iubitul ei, călătorind 1.852 de kilometri, din Lafayette, Louisiana, SUA, până la Rapid City, Dakota de Sud. Nu doar că a fost nevoită să plătească toate costurile călătoriei, însă nici întâlnirea nu a decurs așa cum se aștepta ea, pentru că bărbatul nu s-a prezentat. 

Citește și: Iubitul ei și-a înscenat propria moarte pentru a pune capăt relației: „Spunea că sunt prea lipicioasă”

Samanthe Pynn e pasionată de Vânătoarea de case. Hai cu ea pe DIGI Life și Digi Online, să vezi ce exemplare îi atrag atenția, azi de la 16:35.

Ea a povestit pe o rețea de socializare că zborul a durat opt ore și că a fost nevoită să scoată din buzunar suma de 1.290 de lire pentru a se caza la un hotel în noaptea aceea și pentru a-și schimba biletul de avion cu unul pentru a doua zi. 

„Am petrecut aproape patru ore la aeroport și când mi-am dat seama că nu vine să mă ia am plecat. Am rezervat o cameră la hotel și am plecat a doua zi acasă. M-a păcălit. Încă mă doare și întreaga experiență m-a făcut să sufăr, dar cu siguranță nu voi mai face asta pentru un bărbat pe care nu-l cunosc”, a spus femeia. 

Citește și: A vrut să-i salveze viața soției sale, dar a aflat un lucru care i-a schimbat complet viața: „E ceva de neimaginat”

River a povestit și cum a început totul. Ea a spus că a fost contactată de bărbat pe o rețea de socializare, acesta complimentându-i fotografiile. În timp și-au dat seama că aveau multe lucruri în comun și, în ciuda faptului că locuiau în state diferite, vorbeau în fiecare zi și chiar ajunseseră să aibă prieteni comuni. 

„Vorbeam în fiecare seară pe FaceTime. Aveam o relație mai ciudată, dar nu am văzut asta atunci. El mai dispărea pentru o perioadă, apoi reapărea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat”, a mărturisit femeia.

Chiar dacă întâlnirea nu s-a concretizat așa cum și-ar fi dorit, River a ales să privească această experiență ca pe o lecție de viață și să se concentreze acum pe cariera sa și pe călătoriile viitoare.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri